İpek Ilıcak Kayaalp, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak tanınıyor. Ayrıca yönetim kurulu başkanı olarak birçok proje içerisinde yer alıyor. Projelerin her biri, gençleri ve çocukları desteklemeye dayalı oluyor. Bu yüzden ülkede bulunan gençlerin ve çocukların umut kaynaklarından biri olarak da anılıyor. Yaptığı çalışmalar, projeler de her daim büyük başarılara imza atıyor. Bu yüzden gösterdikleri performanslardan ve sosyal hayata katkıdan dolayı ödüllere layık görülüyor. Çalışmaları içerisindeki bu istikrar, çocuklara yönelik çok daha olumlu sonuçların elde edilmesini sağlıyor.

Çalışmalarını da genel olarak depremzede çocukların ve üniversiteli gençlerin hayatlarına dokunabilmek için sürdürüyor. Onların geleceğinin daha aydınlık olabilmesi ve daha sağlam adımlarla ilerleyebilmeleri için çabaladıklarını da görebiliyorsunuz. Tüm bu çalışmalar içerisinde de geleceklerinin daha özenli şekilde şekillenmesine katkı sağlanıyor. Farklı farklı projeler içerisindeki iyileştirme çalışmaları yürüttüğünü de eklemek gerek. Rönesans Holding olarak büyük bir ilerleme kaydediyor. Gençlere ve çocuklara sunulan destekle bu konudaki hassasiyetlerini de ön planda tutuyor.

Çalışmaları içerisinde çok değerli amaçlar barındıran İpek Ilıcak Kayaalp, Rönesans Holding adına da verilen ödülleri aldı. Şirket ve organizasyonlara bağlı olarak yıl içerisinde gösterdikleri performans da bu ödül üzerinde etkiliydi. İpek Ilıcak Kayaalp sosyal hayata yansıyan olumlu katkıları sayesinde ödüllere layık görüldü. Ayrıca Stevre İnternationel Business Awards bünyesinde iki ayrı ödülün de sahibi oldu.

Aldıkları Ödüller Emeklerinin Karşılığı

İpek Ilıcak, övgülerle karşılanan bu özel projelerinin ödüllerini alırken de oldukça beğenilen bir tavır takındı. Uluslararası ödüllerle motive olduklarını eklerden her zaman bu yolda ilerleyeceklerini de belirtti. Çalışmaları çok daha hassas olarak yürütmesinin yanında ödülün büyük bir önem taşıdığını da aktardı. Konuşmaları içerisinde yapılan bu projelere gösterdiği ilgi de net bir biçimde belli oluyordu. Özellikle depremzede çocukların ve üniversiteli gençlerin hayatına yaptıkları dokunuşlarla alınan ödüller, daha iyi adımların da habercisi.

Alınan ödüllerden Sürdürülebilir Geleceği Tasarla için Bronz Steve olarak verildi. Duygu Paylaşım Evi için de Gümüş Stevie ödülüne sahip oldu. Ödüllerin verilmiş olması da yapılan projelere verilen değerin bir kanıtı niteliğinde. Çünkü Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Projesi üniversite öğrencileri için büyük bir adım. Öğrencilerin sürdürülebilirlik kültürünü kazanabilmeleri için yürütülen önemli bir çalışma olarak da anılıyor. Onlar için daha iyi adımlar atmak konusunda da oldukça etkili olduğunu söylenebilir.

İpek Ilıcak Kayaalp Pozitif Katkılarıyla Öne Çıkıyor

İpek Ilıcak Kayaalp’in aldığı bir diğer ödül, Duygu Paylaşım Evi için verildi. Duygu Paylaşım Evi de İzmir depreminden etkilenen çocuklar için hazırlanmış bir proje olarak biliniyor. Bu proje ile beraber İpek Ilıcak Kayaalp sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarıyla öne çıktı. Yaptıkları olumlu katkılarla beraber birçok çocuğa ve ailesine destek olduklarını da aktardı. Bu yüzden de şimdi de ve gelecekte çocukların ve gençlerin destekçilerinden birisi.

Editör: TE Bilisim