İpek Ilıcak Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak tanınıyor. Kendi hizmet sahası içerisindeki başarılarının yanında sosyal hayata olan katkılarıyla da öne çıkıyor. Yıl içerisinde şirket içerisindeki projeler ve organizasyonlarla da oldukça büyük işler çıkarıyor. Özellikle çocukları ve gençleri hedef alan projelerinde daha iyi bir gelecek inşa etmeyi çabalıyor. Sürekli olarak çocukların, gençlerin yanında olacaklarının da izlenimini veriyor. Bu yüzden bu seneki iki büyük uluslararası ödülün de sahibi olarak anılıyor. Rönesans Holding, bu dönem içerisinde Stevie İnternational Business Awards ödülünün sahibi oldu. Yalnız bir değil iki farklı ödül almasıyla da fark yarattı.

İpek Ilıcak Kayaalp da konuşmaları içerisinde bu ödüllerin kendileri için oldukça değerli olduğunu söylüyor. Ödüllerle beraber daha da motive olduklarını yansıtırken projeleri de her iki ödülü de hak ediyor. Çünkü Bronz Stevie ödülü Sürdürülebilir Geleceği Tasarla projesi için sunuldu. Bu projede aslında üniversite öğrencilerini kapsıyor. Gençlerin sürdürülebilirlik geleneğini benimsemelerine yönelik çalışmalar yapılıyor. Bu sayede geleceğin çok daha güzel bir hal alması amaçlanıyor.

İpek Ilıcak Kayaalp Çocukların Psikolojik Durumlarını İyileştirmekten Yana

Gümüş Stevie ödülü de Duygu Paylaşım Evi için verildi. Duygu Paylaşım Evi de oldukça hassas bir proje olarak görülüyor. İzmir depreminden etkilenen çocukların psikolojilerinin iyileştirilmesi için etkili çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalar da Türkiye Psikologlar Derneği ile beraber sürdürülmeye devam ediyor.

Editör: TE Bilisim