VanEkspres - 2007 yılında FETÖ kumpası ile birlikte cezaevine konulan ve 18 yıl ceza alan Nejdet Bayram 12 yıl aradan sonra cezasının bitmesi ile birlikte ailesi ve sevenleri tarafından kitlesel bir karşılama düzenledi. Yüzlerce araçlık konvoy ile Van Açık Cezaevinden alınan Nejdet Bayram daha sonra sevenleri ve ailesi ile birlikte yemekli toplantıya katıldı. Ranss Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bayram babası için verdiği onur yemeğine yüzlerce kişi katıldı.

12 yıl aradan sonra özgürlüğüne kavuşan Nejdet Bayram ailesi ve sevenleri ile bir araya geldiği yemekli toplantıda kısa bir konuşma yaptı.

İş Adamı Nejdet Bayram,’’ Uzun yıllardır FETÖ kumpasından dolayı cezaevinde tutuluyordum. Cezamın bitmesinin ardından siz değerli ailem ve dostlarım ile birlikte olmanın sevincini yaşıyorum. Cezaevinde beni karşılayan aileme ve dostlarıma bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Bugün burada sevenlerimiz ile birlikte olmak Van adına da birlikteliğimizin daha da perçinleşmesi adına sağlam bir adımdır. Özellikle iş dünyası olarak Van’ımızın kalkınması iş alanlarının daha da gelişmesi ve istihdamın arttırılması adına ben ve oğullarım ile birlikte gereken her şeyin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Uzun yıllardır Van’da birçok alanda istihdam sağlamaktayız bundan sonrada yatırımlarımıza ve iş alanlarının geliştirilmesine katkı sunacağız’’ dedi.







Editör: TE Bilisim