İstanbul Çeşme Evden Eve Nakliyat firması olarak alanında uzman çalışma arkadaşlarıyla beraber çalışmaktayız. Firmamız için en önemli gaye müşteri memnuniyeti olmakla beraber taşımanın temiz ve profesyonel olması da çok önemlidir. yıllardır bu sektörde profesyonel ve kurumsal hizmet veren nadir ve sektörün lider firmaları arasında yer almaktayız. Nakliye hizmeti sektöründe Tuzcuoğlu nakliyat olarak bir çok ödül almıştır. Ödüller genel olarak en iyi nakliyat firması ödülleri, en iyi kurumsal firma ödülleri V.S. gibi bir çok alanda ödül alan bir firmayız. Başta da belirttiğimiz gibi firmamız için en önemli gaye müşteri memnuniyetidir. Taşıma şekillerimizin aşamaları mevcuttur bunlardan en öncelikli olanı ekspertiz yoluyla yapılan taşıma hizmeti. Bu hizmetimiz taşıma işlemlerinde sağlıklı ve profesyonel taşıma için oldukça önemli adımlardan bir tanesidir. Ekspertiz hizmeti almak için öncelikle müşterimizin çağrı merkezimiz ile görüşmesi gerekmektedir bununla birlikle eksper tarihi oluşturulup ekspertiz hizmeti verilir. ekspertiz hizmetinde taşınacak eşyanın hangi araç ile taşınacağı kaç kişilik ekip geleceği ve eşya durumuna göre ne kadarlık bir sigortalama ücreti yapılacağı belli olur. Bu görüşme sonunda eşyalara uygun ambalaj malzemesi ve ekip yoğunluğu getirtilir. Müşterimizin taşıma esnasındaki detayları öncesinden ekspertiz şefimize bildirmesi gerekmektedir. Örneğin duvar delme işlemi V.S. gibi işlemler olacaksa bunun bildirimi önceden firmamıza yapılmalıdır. Daha sonra gelen ekspertiz şefimle beraber taşıma tarihinin günü verilir.

İstanbul Çeşme Evden Eve Nakliyat  taşıma sektöründe lider firmalardan biridir böylelikle taşıma günü profesyonel ve titiz bir çalışma yapılır kurumsal firmaların dikkat ettiği en önemli madde müşterinin taşımadan memnun olmasıdır. Sizler ekspertiz hizmeti aldıktan sonra taşıma günü gelecek olan ekibe kadar her detay ince bir şekilde düşünülür ve bu işlem sonucunda profesyonel ve kurumsal bir hizmet almış oluyorsunuz. Taşıma günü ortalama olarak gelen ekip sayısı 6 kişidir. Bu ekibimin içinde marangoz ustası, elektrik ustası ve tesisat ustası yer almaktadır. Gelen ekip klasik ekibimizdir. Taşıma esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için alanında uzman ve profesyonel ekip arkadaşları ile çalışmaktayız.

İstanbul Çeşme Evden Eve Nakliyat Fiyatları bu hizmetimizde genel olarak ekspertizden sonra verilen fiyatlandırma hizmeti verilmektedir. Fiyatlandırma hizmeti taşınacak eşyanın sağlıklı ve profesyonel olarak hizmet vermesi için sağlıklı bir fiyatlandırma yapılmalıdır. Bu fiyatlandırma eşyanın azlığı, çokluğu, büyüklüğü , küçüklüğü ve hasa olmasından kaynaklanmaktadır. Verilen fiyatlandırmaya göre ambalaj ekip ve taşıma hizmeti verilmektedir. Verilen fiyatlandırma hizmeti içinde sigortalama hizmeti de dahil olmaktadır. Sigortalama sistemi eşyanın Tuzcuoğlu nakliyat ekibinin almasından ve eşyayı temiz profesyonel bir şekilde teslim edip yerleştirmesinden itibaren geçerli olan sağlıklı taşıma şekli olarak adlandırdığımız hizmetimizden biridir.  Bu hizmetle beraber müşterilerimizin sağlıklı şekilde taşıma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ve ayrıca bununla beraber müşterimizin taşıma esnasındaki güvenini de kazanmış oluyoruz. eşyalarınızın sigortalı olup taşınması müşterilerimizin memnuniyetini güvenini sağlıyor sizler gönül rahatlığı ile evinizi taşıyın diye bizler haftanın 7 günü 24 saati boyunca sizlere profesyonel hizmet vermeye devam edeceğiz.

Kaynakça: https://www.hnevdenevenakliyat.com/istanbul-cesme-evden-eve-nakliyat

Editör: TE Bilisim