İksir İnternet Hizmetleri A.Ş 2005 yılında kurulmuştur. Aynı zamanda hosting servisleri ile birlikte hizmet aktarımları sunmaktadır. Uzun zamandır sektör içerisinden sizlere hizmet akışı sunan bir firmadır. İçerisinde teknolojiyle uyumlu ilerlemeler sürdürülmektedir. Aynı zamanda firma içinde inovatif ilerlemeler söz konusudur. Tamamı kendi sermayesinden oluşan ve öz varlıklarıyla ürettiği işleri büyük bir özveriyle sizlere sunar.

İçerisinde bulunan wordpress hosting hizmet kapsamı da oldukça geniştir. Sizler için Sınırsız kaynak imkanı sunar. Bunun için sınırsız SSD disk alanı vardır. Aynı zamanda sınırsız trafik imkanıyla birlikte Wordpress hosting paketlerinde kaynak problemi yaşamazsınız. Bu sayede web siteniz daiama yayında kalır. Buna ek olarak %100 SSD disk imkanı da vardır. Burada çok daha hızlı ve yüksek performanslarla web sitenizi yürütmeniz mümkün olacaktır. Anında kurulum ile teknik bilgi gerektirmez. En önemlisi de wordpress tarafından sizler için ücretsiz onlarca tema vardır. Bunların kullanımı da bir hayli basit olarak gerçekleşir.

En Uygun Fiyat Seçenekleriyle Wordpress Hosting Seçenekleri

İxirhost sizlere wordpress hosting için en uygun fiyat seçeneklerini sunuyor. İçerisinde aylık olarak paketler mevcuttur. Bunun için 3 farklı paket ile hizmet aktarımı sunuyor. Bunlar:

  • Budget wordpress
  • Economy wordpress
  • Professıonal wordpress

Olmak üzere 3 farklı paket vardır. Her biri de oldukça makul fiyatlarla sizlere verilmektedir. Üstün hizmet performansı ile memnun müşterilere sahiptir.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/wordpress-hosting

Editör: TE Bilisim