1990 senesinden beri tam 32 senedir sizlere bu özel lezzetleri sunana Kadıoğlu Mamülleri son derece büyük bir titizlikle çalışma gösteriyor. Sucuk üretimiyle sektöre atılmıştır. Hayvanın en özel yerlerinden, oldukça lezzetli sucuklar sunmaktadır. Daha sonrasında 1993 yılında Kadıoğlu Et ve Süt Mamülleri Ltd. Şti. kuruldu. Böylece sizlere sucuk dışında farklı lezzetleri de sunmaya başlamıştır.

Osmanlıdan beri hala günümüzde keyifle tüketilen ürünlerden biridir. Sabah kahvaltılarınızdan eksik etmediğiniz sucuğun asıl maddesi dana etidir. Dana etinden yapılmış sucuklar son derece eşsiz bir lezzete sahip olur. Sucuğun son derece bu kadar leziz olarak sofralarınıza gelmesindeki en büyük sebep et ve baharat kullanımıdır. Kadıoğlu Et Mamülleri sizler için son derece kaliteli ürün kullanımıyla en iyi sucukları sofranıza getirir. Sucuk fiyatları konusunda da sizleri zorlamayacak fiyatlarla hizmet verir. Böylece her eve girmesini de sağlar.

Kadıoğlu Online Sipariş Hizmeti

Kadıoğlu Et Mamülleri sitesi üzerinden sucuk sipariş hizmetinden faydalanabilirsiniz. Özel araçlarda ve kargo yöntemleriyle tazeliğini kaybetmeden adresinize kadar ulaşımı sağlanır. Son zamanlarda alışverişin de online ortamdan gerçekleşmesiyle sizler için böyle bir yöntem geliştirmiştir.

Hatta özel günlerde sizler için en iyi fiyatlarla sipariş etme imkanı da sağlar. Belli siparişleriniz üzerinde kargolarınızda bedava! Kısacası Kadıoğlu firması müşterilerinin en iyi hizmetten faydalanması için son derece iyi bir çalışma sergiler.

Editör: TE Bilisim