Yüksek kalite standartlarında üretim yaparak ahşap sandık alanında uzun yıllardır hizmet vermektedir. Ayrıca firma sadece ahşap sandık üretimi de yapmıyor. Bununla birlikte lashing hizmeti de almak mümkündür. Daima iş ilerleyişinde Kaliza olarak en üst seviye kalitede kullanımı sağlamaktadır. Sizlere taşımacılık sırasında uygun ölçü ve ebatlarda dünya standartlarına uygun olarak hizmet verir.

Kişiye özel tasarım söz konusudur. Ürünleriniz için belirli ölçülere vererek zamanında teslim yapılır. Fiyat konusunda ise üstün kaliteli hizmeti oldukça ekonomik fiyatlara sizlere sunar. Standart ambalaj sandığı tercihinde fiyatlar sabittir. Ancak özel ebatlarda ambalaj sandıklarında fiyatlar değişiklik gösterecektir. Sizlere de bu doğrultuda Kaliza hizmet aktarımı sağlayacaktır. Ancak kesinlikle endişe etmeyin. En uygun fiyat listesini sunarak sizler için maliyeti az teklifler verir.

Kaliza Ahşap Sandık Çeşitleri

Ahşap sandık ve ahşap kasa üretimi de gerçekleştiren firma sizlere sadece tek tip modellerle hizmet vermiyor. Kaliza aynı zamanda:

  • Kapalı sandık
  • OSB sandık
  • Kafes sandık
  • Kontra sandık
  • Bundle

Hizmetleriyle de ön plana çıkmayı başarmıştır. Firma bu konuda oldukça profesyonel kişilerle çalışma gösteriyor. Bütün işlemler yükün ağırlığına, pozisyonuna, cinsine ve ebatlarına uygun oalrak tedarik ediliyor. Aynı zamanda ISPM 15 uluslararası standartlara uygun şekilde üretimler gerçekleşir. Bu sayede sevkiyatlarınızı hem yurtdışı hem de yurtiçi için de uygun hale getirir. Hiçbir şekilde zarar görmeden üstün korumayla ürünleriniz taşınmış olur.

Editör: TE Bilisim