Kendi başarı öykünüzü oluşturmak için Farmasi bu fırsatı size sunmaktadır. Güzelliğinize güzel katacak sağlıklı doğal içerikli ürünleri ile tanışırken aynı zamanda kariyer yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı ürünleri ile birçok markanın önüne geçmektedir. Farmasi ’nin eşsiz ürünleri ile tanışırken aynı zamanda kariyer basamaklarında da ilk adımı atabilirsiniz. Sağlıklı, kozmetikten ev ürünlerine kadar hayatınız da yer edecek olan ürünlerden çevrenizin de faydalanması adına Farmasi ‘ye üye olabilir ve ürün satışlarını yapabilirsiniz. Kariyer ve güzelliği aynı anda sunan firma da liderlik yapan Özlem Selçuk ile tanışabilir, onun gibi kendi başarı öykünüzü oluşturabilirsiniz.

Farmasi yeni katılan üyelere özel ilk siparişlerinde alabilecekleri, üç paketten yalnıza bir tanesini seçebilecekleri Farmasi başlangıç paketi sunmaktadır. Bu paketler; kişisel bakım, renkli kozmetik ve temizlik ürünlerinden oluşan paketlerdir. İsteğinize göre paket tercihi yapabilir içerisine ürün ekleyebilir fakat ürün çıkaramamaktasınız. İlk üye alışverişinize özel bu avantajdan yararlanmayı unutmayın.

Farmasi’yi Tanıyın

Sektördeki birçok kozmetik firmasının yanı sıra ürünlerini bitkisel ve sağlıklı, hijyen standartları içerisinde üreten ve satışa sunan Farmasi, 1950 yılında Cevdet Tuna tarafından kurulmuştur. Yerli firma olmasından dolayı ürün satış fiyatları da piyasaya göre daha caziptir. 125 ülkeye ihracat sağlayan firma; pek çok kişiye de kariyer fırsatı sunarak başarı öyküleri yazdırmaktadır. Farmasi’nin eşsiz dünyasına dahil olmak için üyelik formunu doldurmanız yeterlidir.  

Kaynak: https://www.ozlemselcuk.com/farmasi-yeni-kayit-baslangic-paketi/

Editör: TE Bilisim