Sürekli değişim gösteren sokak stili biraz daha spor bir tarz halini almaya başladı. Bu bağlamda da en çok tercih edilen ürünler arasında hoodie, tişört ve sweatshirtler bulunmaktadır. Üstelik tüm bu ürünler baskılı bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Özellikle de yaz aylarında baskılı tişört giymeyen sayısı oldukça az diyebiliriz. Peki giyeceğiniz tişörtü kendiniz tasarlamaya ne dersiniz? Baskı tasarımının tamamen size ait olacağı bir hoodie veya tişört tasarlamanız mümkündür. Bunun için tek yapmanız gereken Wepod Shop sitesine erişim sağlamaktır.

Wepod Shop baskılı tişört ve sweatshirt alanında başarıyla hizmetlerini sürdürmektedir. Dilediğiniz sembol ve şekilleri kullanarak kendi baskı tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Sonrasında ise sunulan ürün seçeneklerinden birini seçerek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Böylelikle kendi giysini kendin tasarla ve kendi zevkine göre siparişini oluştur.

Genel olarak Wepod Shop bilinen kombinlerden sıkılanlar için oldukça ilgi gören platformlardan biridir. Özellikle de kendi tasarımınızı taşıyan bir baskılı sweatshirt oldukça beğeni toplayacaktır. Aynı zamanda bu şekilde kendi sokak stilinizi de herkese gösterebilirsiniz. Bu açıdan değerlendirdiğimizde Wepod Shop tüm alternatifleri müşterilerine bırakmaktadır.

Sipariş edeceğiniz tüm ürünler 1000 adeti geçmediği sürece aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. Bu bağlamda firma oldukça hızlı ve profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Dilerseniz ürün tasarımlarını nasıl yapacağınız konuda bilgi almak için çalışanlarla da iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim