Bulunduğu sektörde oldukça uzun süredir faaliyet gösteren Kocayusuf Makine alanında profesyonel bir firmadır. Kurulduğu ilk günden itibaren çeşitli sektörlerin makine ihtiyaçlarını firma başarıyla karşılamaktadır. Bu bağlamda da Kocayusuf Makine oldukça prestij sahibi firmaların başında gelmektedir. Siz de firmanın tüm hizmetlerini ve ürün kategorilerini web adresi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Özellikle de farklı sektör alanlarında ihtiyaç duyulan makinelerin üretimini gerçekleştirmesi oldukça beğeni toplamaktadır.

Firmanın bünyesinde alabileceğiniz başlıca ürünlerde membran pres, soğuk veya sıcak pres gibi ürünler bulunmaktadır. Tüm bunlarla birlikte farklı ve özel üretim pres makineleri de yer almaktadır. Hepsini firmanın web adresinden inceleyebilirsiniz.

Kocayusuf Makine Sektör Alanları

Kocayusuf Makine firması 3. nesil bir jenerasyon olarak aile firması kapsamında birçok sektör için hizmet sunmaktadır. 1961 yılından günümüze kadar geçen süreçte birçok farklı sektörde en iyiler arasında talep görmüştür. Firmanın hizmet sunduğu sektör alanları da oldukça geniş bir skalaya yayılmaktadır. Kompozit-Sandviç Panel ve Soğutma Sektörü başta olmak üzere ağaç, kauçuk ve özel makineler kapsamında faaliyet sürdürmektedir.

Kompozit-Sandviç Panel ve Soğutma Sektörü firma bünyesinde laminasyon presleri gibi ürünlerin kullanımını kapsamaktadır. İhtiyaç ve talepler doğrultusunda bu kapsamda farklı makinelerin de üretimi söz konusudur. Tüm bu ürünler ve diğer sektör alanları hakkında detaylı bilgi için çalışanlarla iletişime geçebilirsiniz. Sitede bu hizmet için müşterilere Whatsapp iletişim alternatifi sağlanmaktadır.

Editör: TE Bilisim