Evlerin dekorasyonu yapılırken birçok detaya dikkat ediliyor. Özellikle seçilen eşyaların her biri aynı zamanda mekân sahibinin tarzını, zevkini, kişiliğini ve hatta gelir düzeyini yansıtıyor. Eş eşyaları dendiğinde de ilk akla gelenlerden birisi mobilyalar oluyor.

Bursa İnegöl Mobilya evleri yaşanılabilir hale getiren, konforunu ve zarafetini belirleyen en temel parçalardır. Özellikle de koltuk takımları mobilyalar arasında olmazsa olmazladır. Koltuk takımı modelleri salonlarda, oturma odalarında en temel eşyalar oldukları gibi son zamanlarda kullanım alanları daha da genişlemiştir. Amerikan mutfaklarda, geniş mutfaklarda, teraslarda, kış bahçelerinde dahi koltuk takımlarını görmemiz mümkündür.

Salon takımları çoğunlukla iki üçlü ve iki tekli parçadan oluşmaktadır. Bununla birlikte bir üçlü, bir ikili ve iki tekli parçalardan oluşan modeller de son dönemde popülerlik kazanmıştır. Hatta teklilerin sayısı kimi zaman bire düşebilmektedir. Seçeneklerin fazla olması her ortama ve her tarza uygun modellerin rahatlıkla bulunabilmesine olanak sağlanmaktadır.

Bütün mobilya gruplarında olduğu gibi koltuk takımı modellerinde de İnegöl ülkemizde en çok tercih edilen üretim yeridir. Çünkü İnegöl’de yüzlerce imalatçı bulunmakta, dünyanın hemen her ülkesine ihracat yapılmakta, sadece Türkiye mobilya modası değil, dünya mobilya modası da burada şekillenmektedir. Bu yüzden de İnegöl koltuk takımı modellerini seçenler evlerini yılın son trendleriyle döşeme imkânı buldukları gibi uzun yıllar modası geçmeyecek parçalara sahip olmaktadırlar.

İnegöl Koltuk Modelleri

İnegöl koltuk modelleri artık online ortamda da satışa sunuluyor. İnegöl Store mağazası elli yılı aşkın süredir sektörde olan kişilerce oluşturulmuş ve on yıla yakındır fiziki mağazacılık yanında dijital mağazacılıkta da aktif bir ekibin imzasını taşıyor. Ekip, sadece İnegöl mobilyaları satıyor ve sürecin en başından en sonuna kadar yanınızda olarak ihtiyacınız olan koltuk modellerine en hızlı, en rahat ve en uygun fiyatlarla sahip olmanızı sağlıyor.

Farklı renk, model, tasarım, içerik ve fiyatlarda beğeniye sunulan koltuk modelleri arasında dilerseniz şunlara göz atabilirsiniz:

  • Tulip Koltuk Takımı,
  • Torino Koltuk Takımı,
  • Tetra Koltuk Takımı,
  • Süit Koltuk Takımı,
  • Star Koltuk Takımı,
  • Senfoni Koltuk Takımı,
  • Romel Koltuk Takımı,
  • Premium Koltuk Takımı,
  • Olivya Koltuk Takımı,
  • Nesil Koltuk Takımı,
  • Milano Koltuk Takımı.

İnegöl Koltuk Fiyatları

İnegöl Store mağazası koltuk takımı modellerinde birçok avantajı bir arada sunuyor. Öncelikle mağaza, kaliteden taviz vermiyor. En iyi materyallerden üretilen ve uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz, birbirinden kaliteli kumaşlardan üretilen koltuk takımları sizleri bekliyor.

Kalite kadar estetik de ön planda tutuluyor. Çünkü koltuk takımları odaların ve evlerin dekorasyonunda en temel parçalardır ve zevk sahibi tasarımcıların dokunuşlarıyla birbirinden güzel modeller karşınıza çıkıyor. Bütün bunlar kadar uygun fiyat avantajları da öne çıkıyor. Mağazada 10 bin TL ile 25 bin TL arasında değişen koltuk takımı fiyatları indirimlerle çok daha uyguna geliyor.

Editör: TE Bilisim