Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı oldukça önemlidir. Özellikle bu bayramda kesilen kurban İslamiyet’in emirleri arasında yer aldığından buna imkânı olan kişiler oldukça özenle ve hassasiyet ile bu durumu yaşamaktadır. Ancak kurbanlık alırken ve keserken bu hayvanın taşıması gereken bazı özelliklerin var olduğundan emin olmak bunlara dikkat etmek gerekmektedir.

Kurban olurken koyun keçi sığır manda ve deve alınabilir. Bu hayvanların ancak kurban olayım kesilebilmesi için belli yaş aralıklarında olması gerekmektedir. Koyun ve keçinin bir sığır ve mandanın 2 devenin ise 5 yaşını doldurmuş olması bunun için gerekli koşuldur. Ancak 6 ayını tamamlayan bir koyun yaşını doldurmuş gibi gösterişli olması halinde iriliğine bakılarak kurban olarak kesilebilmektedir. Yukarıköy Kurbanlık Sitesinde tek size ait olmak üzere ya da hisseli kurbanlık olarak kurbanlık hayvanlar gerekli yaş aralıklarında ve kurban olma özelliklerindedir.

Kurbanlık Hisseli Olur Mu?

Ankara kurbanlık tercihleriniz de size çok donanımlı tecrübeli tüm çeşit kurbanlıklara sahip bir kurum hizmet sunmaktadır. Bu tercihleriniz isterseniz hisseli kurbanlık olsun isterseniz tek başınıza kurban kesimi olsun hepsine hitap edebilecek potansiyeldedir.

Tüm kesim noter huzurunda ve kamera kayıtlarında yapılmakta olup kurumumuz da şeffaflık ve güven olgusu oldukça büyük önem taşımaktadır.  Yılların vermiş olduğu tecrübe ışığı sizlere hijyenik ortamlarda kesilen kurbanlarınız aracılığıyla sunulmaktadır. Yukarıköy Kurbanlık alımlarında tüm kurban fiyatları kurbanlık değerine eş olarak belirlenmiş olup pek çok kişinin bütçesine hitap edebilecek potansiyeldedir.

Editör: TE Bilisim