Markalama işlemleri son zamanlarda yoğun olarak kullanılıyor. İnsanlar markalama hizmetlerini birçok alanda tercih ediyorlar. Bunun yanında markalama işlemleri için yeni nesil olanaklar da bulunduruluyor. Özellikle lazer markalama kısmında oldukça farklı adımlar atılabiliyor. Bu aşamada da sizlere destek olabilecek en başarılı isim Maymars olarak görülüyor. Üretimde kullandığı son teknoloji olanakları ve yüksek performansla ihtiyaçlarınıza uyum sağlayan cihazlar üretiliyor. Maymars her daim size uygun olanaklarla karşınıza çıkıyor.

2016 yılından bu yana hizmetlerine Türkiye’de devam eden Maymars, sizleri memnun etmeye odaklı çalışıyor. Fiber lazer Markalama Makinesi ile beraber birçok sektörün çözüm ortağı olarak kabul ediliyor. Cihazın sunduğu olanaklar sayesinde de birçok konuda rahatlayabiliyorsunuz. Lazer markalama makinesi, dört farklı işlemi bir arada yapabiliyor. Ayrıca her tip metal içerisinde de aktif bir şekilde kullanılabiliyor. Plastik, deri gibi malzemeler üzerinde de hizmet alabiliyorsunuz. Markalama, gravür, derin kazıma ve kesim işlemleri yürüten Fiber Lazer Markalama Makinesi farkını belli ediyor. Çalışma olanakları kendi hizmet alanındaki makinelerden çok daha güçlü kabul ediliyor.

Maymars Yüksek Hızlı Markalama Hizmeti Sunuyor

Fiber lazer markalama Makinesi markalama işlemlerinde seri bir ilerleme kaydediyor. İşlemlerinizi son hızla beraber yürütebiliyorsunuz. Ayrıca makine bakım ve yedek malzeme ihtiyacı olmadan çok uzun süre kullanıma uyumlu. 100.000 saat ömür kapasitesine bağlı olarak üretiliyor. İki yıllık garantisinin yanında ülkenin her noktasında da teknik servis hizmeti veriliyor.

Editör: TE Bilisim