Minecraft oyunu uzun yıllardır hem dünyada hem de ülkemizde oynanan bir zekâ oyunudur. Üç boyutlu olması nedeniyle her yaştan kullanıcının tercih etmiş olduğu bu oyun, daha kaliteli ve uygun fiyatlı olarak Minecraft server kiralama hizmeti ile birlikte değerlendirilebilir. Piyasa koşulları baz alınarak 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık olmak üzere paketler düzenlenmiştir. Bu paketler kişilerin bütçelerine en uygun olacak şekilde tercih edilebileceği işletim sistemlerine bağlıdır. Bilgi için Minecraft Server kiralama sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Sunucuları Unutun

Minecraft sunucu kiralama işlemleri hamachi sunucularına veda edilerek oyun oynamasını sağlar. EAR hosting tarafından gerçekleştirilen Minecraft server kiralama hizmetleri, yapılan tüm araştırmalar sonucunda DIP teknolojisi ile üretilmiştir. Bu teknoloji en basit şekilde Minecraft sunucularının veri merkezinden bağlantı kurmasını sağlayan kaliteli bir alt yapıdır.

Kişiye Özel Alan ve Kiralama

Minecraft sunucu kiralama hizmetlerine değişen ücretlendirmeler ile sahip olabilirsiniz. Minecraft sunucu kiralama sistemleri hem bireysel hem de kurumsal oyuncular için uygundur. Sürekli olarak ip adreslerinin güncellenmesi ve temizlenmesi Minecraft server kiralama gücünü daha da arttıracaktır.

Hızlı Kurulum

Tek tık ile kurulum gerçekleştirilirken yılın 365 günü kısıtlama olmadan güçlü bir şekilde oyunun oynanması amaçlanmıştır. 24 saat boyunca Minecraft sunucudan kesintisiz hizmet alabilmek için firmanın Minecraft Server Kiralama internet adresinde tıklayabilir güvenli olarak alışveriş işlemlerinizi EAR hosting aracılığı ile tamamlayabilirsiniz.

Kaynak: https://minecraftserverkiralama.com/

Editör: TE Bilisim