O.M.S Fabrika satış mağazası Sıhke Caddesi yeşim gros market karşısında Van halkının hizmetine girdi.

OMS mağazasında granit tencereler, çelik tencereler, çelik çaydanlıklar, yemek takımları, cezveler, çatal bıçak setleri, düdüklü tencereler ve binlerce tencere ürünleri yer almakta. Tüm ürünler OMS Mağazası’nda açılışa özel sürpriz indirimlerde Van halkını bekliyor.

Açılışa, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB), Deva Partisi Van İl Başkan Yardımcısı Cengiz Erbenzer, Çatak Eski Belediye Başkanı Emin Babur, İş İnsanı Tahsin Babur, OMS firma sahibi Sadrettin Balka ve çok sayıda davetli katıldı.

BERGE: YEREL ESNAFI DESTEKLEYELİM

Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı İsa Berge,  Fabrika Satış Mağazası O.M.S Van’a katma değer sunmak için açılan bir mağazadır. Bizim Van Halkına, Esnaf ve Tüccarına Yerel Esnafı Destekleyelim. Yerel Esnaf Van’a istihdam ve katma değer sağlamakta katma değeri güçlü bir il olmak istiyorsak yereli desteklememiz gerekiyor. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkürler mağazanın Hayırlı olmasını diliyorum.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Eski Çatak Belediye Başkanı Emin Babur, Sadrettin Balka kardeşimiz geçmişte olduğu gibi bugünde ticaret hayatında çok önemli projelere imza atmış bir kardeşimizdir.

Bugün Van’da O.M.S satış mağazasının Van’da açılmasıyla Van’a önemli bir katkıda bulunmaktadır. Bunu hayata geçirmek idame etmek de siz değerli dostlara düşmektedir. Van’a hayırlı olsun.

O.M.S Fabrika Satış mağazasının sahibi Sadrettin Balka ise, “OMS 1976’dan beri İmalatçı bir firmadır. İlk fabrikamızı İstanbul’da ikincisini ise Adıyaman’da kurduk. 500 kişiye istihdam sağlıyoruz. Granit ve Çelik grubunun imalatını kendimiz yapıyoruz. Balkan ve Avrupa ülkelerine yanı 90 ülkeye ihracatımız var. Türkiye’nin bir çok mağazasında mallarımız vardır. Hedefimiz bundan sonra bin metrenin altına düşmeyecek şekilde mağazalar kuracağız. İstanbuldan sonra ilk mağazamızı Van’a açıyoruz. Van’a özel indirimlerimiz mevcut. Ben aslen Van Çataklıyım 40 senedir İstanbul’da Ticaret yapıyorum. Van’a vefa burcumu ödemek adına böyle bir mağaza açtık. Van’a ve Vanlıya Hayırlı olsun.

Mağazamızda, yemek takımları, kahvaltı takımları, granit tencere ve tava takımları, tekli tencere ve tavalar, çelik tencere, çelik çaydanlık takımları, çatal bıçak takımları, günlük yemek setlerinin satışını yapacağız. Kadınlarımıza özel takımların, Van halkı tarafından büyük ilgi göreceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu. 









Editör: TE Bilisim