İnşaat, otomotiv ve havacılık endüstrileri dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Otomat çeliği, kesilmesi ve kaynaklanması kolay, yüksek kaliteli bir çelik türüdür. Çok düşük karbon içeriğine sahiptir ve genellikle inşaat, otomotiv sektöründe kullanılır. Minimum çabayla kolayca kaynaklanabildiği ve kesilebildiği için birçok sektörde yaygın olarak kullanılır.

 Aynı zamanda düşük karbon içeriğine sahiptir, bu da kaynak sonrası herhangi bir ısıl işlem veya temperleme gerektirmediği anlamına gelir. Fiyatları ise çeşitli unsurlara bağlı olarak değişir. Bu kapsamda Spektral Metal sitesini ziyaret ederek fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Transmisyon Çeliği Fiyatları

Transmisyon çeliği korozyona karşı oldukça dayanıklıdır ve arabaların, uçakların, gemilerin, trenlerin ve daha fazlasının iletim sisteminde kullanılabilir. Tanklar ve askeri araçlar için de kullanılabilir. Yani savunma sanayide de kullanımı yaygındır. Bu çelikler birçok farklı uygulama türünde bulunabilir. Şanzımanlarda, dişlilerde, akslarda ve birbirine bağlanması gereken diğer parçalarda kullanılır. Mukavemet, tokluk ve korozyon direnci gibi iyi özelliklere sahiptir. Fiyatları da özelliklerine göre uygundur.

4140 Çelik Fiyatları

4140 çelikler, ağırlıklı olarak inşaat, nakliye ve endüstriyel uygulamalarda kullanılan bir çelik türüdür. %0,10 ile %0,25 arasında değişen çeşitli karbon içeriği seviyelerinde üretilebilir. 4140 çeliğin en yaygın şekli, %0.15 ile %0.20 arasında bir karbon içeriğine sahiptir. 4140 çelik fiyatları ise içeriğine ve benzeri unsurlara bağlı olarak değişir. Spektral Metal sitesinden fiyat teklifi alınabilir.

Editör: TE Bilisim