Siyasetçi İş İnsanı Fahrettin Çuyrak ve Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'nun daveti üzerine Ahmet Özal  Van'a gelen Ahmet Özal Van Ferit Melen Havaalanında Aşiret Liderleri STK temsilcileri, Kanaat Önderleri ve kalabalık halk tarafından davul zurna ile karşılandı.

Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın oğlu ve aynı zamanda  21.Dönem  Bağımsız Malatya Milletvekili Ahmet Özal, STK buluşmasında, ekonomi üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Ekonomist Ahmet Özal, ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk ziyaretini Van Birlik Vakfına yaptı.

Ardında Kadim Aşiretler Federasyonu Rasim Aslan, Van Ticaret ve Sanayi Odası  (VANTSO) Necdet Takva, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve İl Emniyet Müdürü Atanır Aydın' a ziyarette bulundular.

Konu ile ilgili konuşan Tüketiciler Birliği Van  Siyasetçi İş İnsanı ve Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Ağurlu ve   Sivil Toplum Örgütü olarak Van'da birçok hizmetlere imza attık. Bilindiği gibi STK'lar demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Bu doğrultuda Derneğimiz tüketici hakları konusunda biraz daha etkili olmak adına 9.  Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal'ın oğlu sayın Ahmet Özal'ı ekonomist olmasından dolayı ilimize davet ettik.

Dünyaca sayılı ekonomistler arasında olan Özal'ın Van ziyareti bizler için çok önemlidir. Şehri Vanımıza teşrif eden Sayın Ahmet Özal ve heyetine teşekkür ediyorum" dedi





Editör: TE Bilisim