Plus hamur yoğurma makineleri karıştırıcı çatalları ve paslanmaz çelikten hazırlanmış olan kazanları ile kısa sürede kıvamlı hamurlar yapmanıza olanak sağlamaktadır. Hamurun özelliğini bozmadan pratik ve hızlı bir aşamanın ardından istediğiniz özelliklerde ve istediğiniz kıvamda hamur elde edebilirsiniz. Bunun için Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları tarafından satışa sunulan Plus hamur yoğurma makineleri modellerini inceleyebilirsiniz.

Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları bünyesinde bulunan Plus hamur yoğurma makineleri 5 kilogramdan 50 kilograma kadar hamur kapasiteye sahip ürünlerdir. Güçlendirilmiş olan bu modeller aynı zamanda titreşimsiz çalışma özelliğine sahiptir. Kolaylıkla çıkabilen kazanı ve karıştırıcı çatalı sayesinde hamur yapma işleminiz bittikten sonra pratik dil temizleme aşaması sizleri beklemektedir. Bu ürünleri en uygun fiyatla satın alabilmek için firmaya ait olan Web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden firma ile görüşme sağlayabilir ve ihtiyacınıza en uygun olan modelin özellik ve fiyat bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Ev tipi salça makineleri

Ev tipi salça makinesi her türlü mutfak içerisinde pratik bir şekilde kullanılabilmesi üzere en ideal ölçüler ile hazırlanmış olan makinelerdir. Bu makineler sayesinde yılın her mevsiminde kendi salçamızı pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Salça makinesi çalışma sistemi ve fiyatları hakkında bilgi alabilmek için Osimo Endüstriyel Mutfak Ekipmanları sitesine giriş yapabilirsiniz.

Aynı zamanda sitede yer alan ürünler kategorisinde bulunan et kıyma makinesi, soğan doğrama makinesi, patates soyma makinesi gibi özel makineler hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim