Protez tırnaklar son yıllarda her zaman bakımlı olmayı tercih eden kadınların ilgi gösterdiği alanlardan birisidir. Kendi tırnağınızın Üzerine uygulanan protez tırnaklar 2-3 ay kullanılabilmektedir. Takma tırnakları kıyasla çok daha kullanışlı ve gerçekçi olan protez tırnaklar estetik açıdan güzel bir görüntü oluşturmaktadır. Uygulama aşaması hızlı ve kullanım süreci güvenli ve uzun olduğu için kadınlar çoğunlukla protez tırnakları tercih etmektedir.

Kadınların protez tırnaklara bu denli yoğun bir ilgi göstermesi sonucunda protez tırnak uygulaması yapan merkezlerin sayısı da sürekli olarak artmaktadır. Protez tırnaklar belirli bir eğitim sürecinin ardından protez tırnak uygulaması yapmak için yetkilendirilen güzellik uzmanları tarafından yapılmaktadır. Bu uygulama için özel olarak üretilen ekipmanlar ile birlikte alınan kapsamlı bir eğitim sonucunda oldukça başarılı çalışmalar ortaya çıkmaktadır.

İstanbul'da protez tırnak uygulaması yapan bir güzellik salonu arayışındaysanız Anıl Demir Art Nail Studio ile iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Ataşehir'de faaliyet gösteren bu merkezde protez tırnak ve Nail Art çalışmaları ile birlikte kaş ve kirpik üzerine de profesyonel çalışmalar yapılmaktadır. Güzellik salonuna ait olan resmi web sayfasına giriş yaparak verilen hizmetlere ait tüm detayları burada bulabilirsiniz. Ve uzun bir dönem kullanabileceğiniz kalitede başarılı çalışmalar için iletişim bilgilerini kullanarak randevu alabilirsiniz.

Nail Art uygulamaları

Nail Art tırnak süsleme sanatı olarak bilinmektedir. Her yapıdaki tırnağın çeşitli renklerle ve desenlerle süslenerek güzel görünmesi sağlanmaktadır. Özellikle son yıllarda bu alanda verilen eğitimlerinde artması ile birlikte ortaya birbirinden farklı ve göz alıcı Nail Art çalışmaları çıkmaktadır. Binlerce renk ve deseni buluşturan bu çalışmalar her kadının kendi zevkine göre özel olarak tasarlanmaktadır.

Nail Art uygulamaları güzellik salonu olarak faaliyet gösteren merkezlerde yapılmaktadır. Her ne kadar evde yapılabilir gibi görünüyor olsa da uzun süre kullanılabilecek profesyonel çalışmalar için kullanılması gereken temel bazı materyaller bulunmaktadır. Dolayısıyla Nail Art uygulaması yapan güzellik salonlarında tırnak süsleme fırçaları, tırnak noktalama kalemleri ve yüzlerce farklı renkte oje çeşidi ile birlikte özel ekipmanlar kullanılarak bu çalışmalar yapılmaktadır.

Nail Art Dünyası uygulama yapan kişilerin Hayal gücüne bağlı olarak sınır tanımayan bir çalışma alanıdır. Bu nedenle süsleme sanatı olarak adlandırılmaktadır. Bu çalışmalarda yapılan tasarımın başarısı kadar yapılan uygulamaların kalıcı olması da büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle uygulama sürecinin eksiksiz bir şekilde en kaliteli malzemelerle uygulanması ve bu çalışmaların profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekmektedir.

Anıl Demir Art Nail Studio Bünyesinde ruhunuzu yansıtacak nail art uygulamaları yaptırabilirsiniz. Bunun için kaliteli malzemelerin kullanıldığı hijyenin ön planda tutulduğu bu güzellik salonunu tercih edebilirsiniz. İletişim bilgilerini kullanarak randevu oluşturabilir ve kendi zevkinize uygun protez tırnak ve nail art uygulamalarını uygun fiyatlarla yaptırabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim