Trafikte her zaman daha dikkatli sürücülerin olması gerekiyor. Çünkü yaşanan trafik kazaları maddi kayıp sağladığı gibi manevi kayıplara da neden olabiliyor. Bu gibi durumların önünü almak için de özellikle toplu taşıma araçları için gerekli bir belge bulunuyor. Psikoteknik belgesi, kişilerin bedensel ve psikolojik yeterliliğini ölçüyor. Bu belgelere sahip olan kişiler de toplu taşıma araçlarının sürücülük hakkına sahip olabiliyorlar. Daha sağlıklı bir test ölçümü için de doğru bir merkezden destek fayda var. Aktürk Psikoteknik Değerlendirme merkezi de sizleri bekliyor.

Bir saat süren bir değerlendirme sonrasında belgenizi alabiliyorsunuz. Sunduğu hizmetlerden faydalanmak için de randevu alabilirsiniz. Aktürk Psikoteknik Değerlendirme Merkezi platformu üzerinde bulunan canlı destek hattı kesintisiz olarak hizmet veriyor. Bilgisayar destekli test sistemleri için en rahat edebileceğiniz adreslerden biri. Sizleri güvenilir, konforlu ve profesyonel bir sistemle karşılıyor. Profesyonel ekibi sayesinde hem hizmetlerinden hem de müşteri ilişkilerinden dolayı memnuniyeti hissedebiliyorsunuz.

Aktürk Psikoteknik Profesyonel Hizmetten Yana

Sağlık bakanlığı onaylı bir psikoteknik belgesi için Aksaray Psikoteknik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Çok daha rahat edebileceğiniz, sistemleriyle konfor yaratan Aktürk Psikoteknik Değerlendirme Merkezi sizleri bekliyor. Güvenli araç kullanmak ve trafikte sağlıklı bir ortam yaratmak için de en doğru hizmeti vermeye özen gösteriyor. Gerekli profesyoneller eşliğinde testlere girebiliyorsunuz. Psikoteknik raporu beş yılda bir yenilenmesi gerektiğinden, ihmal etmeden yenileme işlemini yapmalısınız.

Editör: TE Bilisim