Pusula Plus profesyonel olarak deneyimlerini sunar. Aynı zamanda bilişim tecrübesi sayesinde son derece uzman bir hizmet aktarımı sağlayacaktır. Buna ek olarak her sektör üzerinde ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan profesyonel sistemleri vardır. Çünkü firma temel olarak teknolojiyi ve yazılımsal gelişmeleri de yakından takip ediyor. Firmanızın gerekli olan her ne ise Pusula Plus bunun için zamanını odaklar.

Bunların dışında iş dünyası içerisinde SGK, İŞKUR ve KOSGEB teşviklerinden faydalanmanızı sağlar. Üstelik bunlar için sizlere danışmanlık hizmeti paketleri sunar. Firmalarınız için personel maliyetlerini minimum seviyeye indirmiş olur. Daima çalışmalarını çözüm odaklı olarak devam ettirir. Alanında uzman alt yapıları sayesinde her daim güncel ilerlemeler sağlar.

Sgk teşvik hesaplama modülünü kullanarak sgk teşvikleri üzerinden ne kadar indirimden faydalanabileceğinizi görebilirsiniz. Bunların dışında personel sayılarınızı, gün ve spek tutarlarınızı da belirtmeniz gerekir. Son olarak da ilgili kanun her ne ise onu seçerek hesaplamalarınızı onaylamalısınız.

Pusula Plus üzerinde SGK teşvik programları her biri en güncel oranlar ile çalışır. Aynı zamanda da sürekli olarak güncellenerek ilerlemeler sağlar. Kısacası işlemlerinizi güvenilir verilerle tamamlarsınız. Eğer bu anlamda daha fazla bilgi almak istiyorsanız Pusula Plus SGK teşvik danışmanlığı hizmeti de alabilirsiniz.

Maksimum Analiz Seviyesiyle Pusula Plus SGK Teşvik Danışmanlığı

Pusula Plus bilişim alt yapısı bakımından son derece güçlüdür. Bu bağlamda da danışmanlık hizmetleri verirken Pusula Teşvik İstihtam Teşvikleri Hesaplama Programı üzerinden analizlerini gerçekleştirir. Firma günümüzde uygulanan bütün SGK teşvikleri açısından durumları analiz ederek ilerleme gösterir. Bunlara ek olarak tahakkuklarınızda değişkenlik var mı? Personel teşvik listeleriniz, maksimum tutarda algoritma hesaplaması gibi verileri sizlere son derece hızlı ve güvenilir bir şekilde verirler.

Hızlı, hatasız ve güvenilir olmasındaki temel başarı ise işlemlerin uzmanlar tarafından takip ediliyor olmasından kaynaklıdır. SGK teşvik danışmanlığı süreçlerinizi Pusula Plus özel programlar ile sağlamaktadır. Böylece çok daha sağlıklı analizler yaparak hızlı ilerlemeler gösterir.

Güncel ve Geçmiş Dönemler İçin Teşviklerinizi Ücretsiz Analiz Edin!

Pusula Plus firması içerisinde güncel ve geçmiş dönem fark etmeden işlem yapmış olmanız, teşviklerden de tam, eksiksiz yararlanmanız anlamına gelmez. Firmanın sunduğu İstihdam Teşvikleri Hesaplama Programı sayesinde 10 bin dosyanın üzerinde uzman kişilerle birlikte birçok defa test edilir. Böylece başarısını da bu anlamda ortaya koymaktadır.

Buna ek olarak firmanın Teşvik Hesaplama Programı SGK sistemleri ile entegreli çalışır. Teşvik parametrelerinin her birini detaylı ve doğru bir şekilde kullanırlar. Bu sayede Pusula Plus da sizlere SGK Teşvik Danışmanlığı hizmetini en iyi şekilde aktarım sağlayacaktır. Programları sayesinde bütün işlemleri maksimum verimlilikte sağlamanız mümkün olacaktır. Profesyonel uzman ekiplerle birlikte müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam etmektedir. Sektör içerisinde de hizmetleri kapsamında uygun fiyatlar ile hizmet verir.

Kaynak: https://pusulaplus.com/sgk-tesvik-hesaplama/

Editör: TE Bilisim