Günümüzde inşaat sektöründe ve farklı bazı sektörlerde kontrplak kullanımı büyük oranda talep almaktadır. Bununla birlikte plywood konusunda da yoğun bir istek görülmektedir. Belirttiğimiz iki ürünü de en iyi şekilde tedarik eden firma Sağlamlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Misyon ve vizyonu ile firma müşteri memnuniyetini başarıyla tamamlamaktadır. Bununla birlikte tedarikini üstlendiği ürünlerin yurt dışı satışlarını da gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda da Sağlamlar bünyesinde oldukça nitelikli referansların bulunduğunu belirtebiliriz.

Firmanın üretimini ve satışını gerçekleştirdiği plywood ve kontraplak ürünler farklı modellerle de karşımıza çıkmaktadır. Bu kapsamda firma en geniş ürün kategorilerini bünyesinde bulundurmaktadır. Aynı zamanda firmanın online web adresi de bulunmaktadır. Buradan firma hakkında daha detaylı bilgilere erişim sağlamanız mümkündür.

Sağlamlar Kontrplak Hizmetleri

Kontrplaklar günümüzde inşaat sektöründe en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri olarak karşımıza çıkar. Bu bağlamda kontrplak üretimini gerçekleştiren Sağlamlar inşaat sektörünün ilerlemesinde etkilidir. Tüm sektörlerin büyümesi ve ilerleyebilmesi için çalışan firma bu alanda çeşitli ürün alternatifleri sunmaktadır. Böylelikle kontrplak seçiminde de sektörün ihtiyaç duyduğu malzemeleri rahatlıkla temine edebilirsiniz.

Aşağıda sizlere maddeler halinde firmanın tedarikini üstlendiği kontrplak ürünlerin kategorisini sıraladık. Belirttiğimiz ürünler hakkında daha detaylı bilgiler almak isterseniz Sağlamlar web adresine göz atabilirsiniz. Dilerseniz buradan çalışanlarla iletişime geçerek ürün siparişi de oluşturabilirsiniz.

  • Kontrplak Huş çam kombi
  • Kontrplak Çam kavak kombi
  • Kontrplak Çam
  • Kontrplak Huş
  • Kontrplak Kavak
Editör: TE Bilisim