Sakarya Marka Patent firması, oldukça uzun süredir şirketlerin patent almasını sağlayan çalışmalar gerçekleştirmektedir. Firma kurulduğu ilk dönemden itibaren alanında oldukça profesyonel bir çalışma sunmaktadır. Bu kapsamda şimdiye kadar onlarca markanın patent almasını sağlamıştır. Bunun yanı sıra bir ürün veya markanın tescil başvurusunu da üstlenmiştir. Tüm bu hizmetleriyle firma müşterilerine en iyi patent alma alternatifini sunmaktadır.

Firma çalışanları alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Bu sayede alacağınız patent veya tescil hizmetinde gerekli tüm aşamalar başarıyla tamamlanmaktadır. Dilerseniz direkt olarak firma çalışanlarıyla iletişime geçerek siz de hizmet alabilirsiniz. Böylece kendi markanızı koruyarak daha fazla büyüme kaydedebilirsiniz.

Profesyonel Marka Patent Alma Hizmetleri

Bir markanın patentini alması marka ve marka sahibi açısından büyük bir önem arz eder. Özellikle de günümüzde birçok rekabetçi sektörün bulunduğunu göz önüne alırsak, önemli bir ihtiyaçtır. Ancak alacağınız marka patenti sayesinde kendi şirketinizi ve isminizi koruyabilirsiniz. Üstelik marka patent başvurunuz onaylanırsa, 10 yıllık bir süreçte markanızın tüm hakları size ait olacaktır. Yasal olarak hiçbir şekilde markanız taklit edilemeyecektir.

Kendi isminizi ve markanızı koruyabilmeniz için profesyonel bir marka patent hizmeti almanız gerekmektedir. Bu sayede tüm resmi işlemleri ve marka sicilini gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Bu kapsamda Sakarya patent firmasıyla irtibata geçmeniz en etkili alternatiflerden biridir. Kısa sürede talep ettiğiniz danışmanlık hizmetini alarak kendi markanızın patentini elde edebilirsiniz. Resmi süreçlerin hepsi çalışanlar tarafından titizlikle sürdürülmektedir.

Marka İsmi Oluşturma

Yeni bir işletme veya kurum oluştururken marka ismini seçmek önemlidir. Herkesin sizi marka ismiyle tanıyacağından dolayı anlamlı ve etkileyici bir isim bulunmalıdır. Marka ismi oluşturma konusunda profesyonel bir hizmet sunan firma, bu alanda da hizmet sağlamaktadır. Bu sayede kimsede olmayan ve hizmetlerinizi aktarabileceğiniz anlamlı bir isim bulabilirsiniz. Firma çalışanları bu süreci en kısa sürede gerçekleştirmekte ve benzersiz bir marka ismi sunmaktadır. Böylelikle kendi markanızın oluşumunda büyük bir adım atabilirsiniz.

Marka ismi oluştururken global ve ülke genelinde uyumlu bir ismin bulunması önemlidir. Bu sayede daha kolay bir tanınırlık elde edebilirsiniz. Bu kapsamda Sakarya Marka Patent firmasından hizmet almanız etkili yollardan biri olacaktır.

Marka Patenti Analizi

Kendi ürününüz için bir patent almadan önce mutlaka patent analizi yapmanız gerekmektedir. Mevcut olarak ürününüzün başkaları tarafından patentinin alınıp alınmadığını bilmeniz önemlidir. Eğer bu analiz süreci öncesinde patent başvurusu yaparsanız, zaman kaybı yaşamanız olasıdır. Bu nedenle de patent başvuru aşamasının öncesinde marka patenti analizi yaptırmalısınız.

Markaların patent analizini en iyi şekilde üstlenen firmalardan biri de Sakarya Marka Patent firmasıdır. Gerekli olan AR GE araştırmasını ve patent analiz sürecini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Bu sayede farklı bir firmada bu ürünün patenti olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Kaynak: https://sakaryamarkapatent.com/

Editör: TE Bilisim