Sarı Liste adayı Faruk Biner, 22 Ekim tarihinde yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri kapmasında önemli açıklamalarda bulundu.

‘’SARI LİSTE AİLESİNE GÜN GEÇTİKÇE İLGİ DAHA ÇOK ARTIYOR’’

Sarı Listeye olan ilginin gün geçtikçe daha çok arttığını dile getiren Başkan Adayı Faruk Biner, ‘’ Kentimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir olan Van Ticaret ve Sanayi Odası oda organ seçim çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Gün geçtikçe ilginin daha çok olduğunu ve tüm kesimlerden ciddi destekler alıyoruz. Hemen hemen herkese temas etmeye çalışıyoruz. Özellikle saha çalışmalarımızın geri dönüşü bizlere güç veriyor. Esnaf ve Tacirimizin sorunlarını dinliyor çözümleri üzerinde ciddi mesai harcıyoruz. Amacımız, kentimizde büyük riskler alarak ticaret hayatını sürdüren esnaf ve tacirimizin tüm olanaklara rahatlıkla ulaşmalarını sağlamaktır. Kentimizin tüm sorunlarına hakimiz. Sorunların çözümü konusunda şimdiden hazırlıklarımızı yaptık. Seçildiğimiz takdirde kentimizin tüm sorunları ile yakinen ilgileneceğimizin bilinmesini isterim’’ dedi.

‘’SİYASİ İKBAL PEŞİNDE OLMAYACAĞIZ’’

Geçtiğimiz dönemde yaşanan siyasi beklentilerin yeni dönemde yaşanmayacağını dile getiren Van Tso Başkan Adayı Faruk Biner, ‘’ Önceki dönemlerde Ticaret ve Sanayi Odası gibi önemli bir sivil toplum kuruluşunu siyasete sıçrama basamağı olarak kullanan isimler oldu. Bizlerde demokratik çerçevede bunun yanlış olduğunu dile getirerek Yönetim Kurulu görevimizden istifa ettik. Yeni dönemde görevimizi asla siyasete atılmak için kullanmayacağız. Bizler kentimize hizmet etmek için bu göreve talip olduk’’ dedi.

Editör: TE Bilisim