Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, “Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok” dediği organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den özel görüntülerini yayınlama tehdidi geldi. Küçük, bugün yayınlanan yazısında ‘her şeyi bırakıp köyde yaşam kuranları’ anlattı. 

Peker’e yakın “Freud’un Talebesi” isimli Twitter hesabından; Türkiye gazetesi, İhlas Haber Ajansı ve TGRT’nin de bağlı olduğu İhlas CEO’su Rasim Kaan Aytoğu’na ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli video servis edilmişti.

Ankara Kuşu hesabında da, “Deneyimli gazeteci Cem Küçük sağlık sorunları nedeniyle TGRT’den ayrılacakmış.” paylaşımı yapıldı.

Küçük’ün bugün yayınlanan yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az…

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…”

Editör: TE Bilisim