Sıva üstü spot ürünleri hem aydınlatma hem dekoratif amaçlı kullanılıyor. Bu ürünlerin LED’siz ve LED’li seçenekleri mevcut. Öte yandan modellerin enerji tipleri de her model için değişiklik gösteriyor. İhtiyaçlarınız doğrultusunda 3, 4, 28, 40, 60 W gibi farklı güçlere sahip spot modelleri bulmanız mümkün.

Sıva Üstü Spot Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle kullanım amacınızı belirlemeniz büyük önem taşıyor. Aydınlatma amacıyla spot tercihinde bulunuyorsanız mekânı iyi aydınlatabilmesi için enerji gücüne dikkat etmenize gerekiyor.

Sıva üstü led spotlar arasından dekoratif amaçlı bir model tercih edecekseniz renk ve kullanım malzemesi gibi detaylara önem vermelisiniz. Tabii ki uzun vadeli kullanım için ürünün kalitesi de büyük öneme sahip.

Sıva Üstü LED Spot Fiyatları

Bu ürünlerin fiyatlandırması; marka, model, malzeme ve benzeri faktörlere göre değişiyor. Aydınlatma sektöründe prestijli bir konuma sahip olan Çimen Elektrik, bu alandaki tüm ihtiyaçlara nitelikli ürünleriyle yanıt veriyor.

Led aydınlatma ürün grubunda her ortama ve her dekorasyon stiline uygun pek çok ürün bulunuyor. Bir yandan dekoratif etki meydana getirirken, diğer taraftan ışık gereksiniminizi karşılayacak bu modellerle mekânlarınızı zenginleştirebilirsiniz. Şık tasarımı ve fonksiyonel özellikleri bir araya getiren LED aydınlatma ürünlerini uzun yıllar sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz. Firmanın zengin ürün gamında yer alan elektrik malzemelerine uygun fiyatlı toptan satış imkânıyla da sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim