Sîtav ayın evi yeni taşındığı yerinde yazar ve okuyucuların bir araya getirdi. Yazarlar kitaplarını imzalarken, kitapseverler ise, yazarlardan imzalı kitaplar aldı.

2013 Yılında Van’da kurulan ve ağırlıklı olarak Kürtçe kitaplar yayınlayan Sitav Yayınevi aradan geçen 8 yıldan sonra karşılaştığı tüm zorluklara rağmen halen çoğunlukta Kürtçe kitap olmak üzere yeni kitapları yayınlamaya devam ediyor. Yayın evi son olarak taşındığı yeni yerinde yazarları ile okuyucuları bir araya getirdi.

Yayın evinde kitapları çıkan başta Emin Sarı, Vasfi Ak, Murat Beyaz, Sileman Feqiyani, Neslihan Arzum olmak üzere yayın evinin yazarları tanıtım etkinliğine katılarak kitaplarını imzaladı. Yoğun katılım olduğu tanıtım etkinliğine siyasi parti il başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve İş insanları da katılım sağlayarak yeni çıkan kitapları aldı.

Katılımdan dolayı gelenlere teşekkür eden yayın evi sahibi Kahır Bateyi, zorluklara rağmen başta Kürtçe olmak üzere yeni kitapları basmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim