Rainwater şirketi ilk olarak 1943 yılında kurulmuş olan iş ortağı Aquion Inc ile birlikte ilerleme göstermiştir. Sizlere bu yolda tamamen çevre dostu ürünlerle birlikte hizmet verir. Sınırlı doğal kaynakları göz önünde bulundurarak bu alanda en iyi ve lezzetli su kalitesini sizlere ulaştırır. Rainwater uzun yıllardan beri titiz çalışmaları sonucu elde etmiş olduğu bilgi birikimiyle sizlere yardımcı olur.

Avrupa başta olmak üzere de dünyanın birçok yerine hizmet vermektedir. Müşterileri için su arıtma sektörü içerisinde 10 yıllık garanti hizmeti verir. 100 gün içerisinde iade garantisi de tanımlar. Ürünlerin her biri denetimlerden geçmiş olup buna uygun testler ile geliştirilmişlerdir. Firma müşterilerine en iyi su arıtma cihazı sağlamaktadır. Sizler için bakım belgelerini tüm dünya üzerinde ömür boyu geçerli olacak şekilde düzenler.

Teknolojik Gelişmeleri Yakından Takip Ederek Cihaz Hizmeti

Firma kullanıcıları için teknolojik gelişmeleri çok yakından takip eder. Rainwater sizlerin sağlığını sizden daha çok düşünerek hareket eder. Leezzetli suya ulaşmanızı sağlar. Teknolojinin getirmiş olduğu her türlü yeniliğe de firması içerisinde bulunan tüm ürünlerde kullanır. Bütün bunların uygulanması için ciddi bir gayret söz konusudur. Üstün teknoloji kullanımları ile birlikte bu alandaki en iyi sistemler evinize kadar gelir. Bursa su arıtma hizmetleriyle de müşterilerine ulaşım sağlamaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim