Su tankı olarak da bilinen su depoları kullanım alanı en geniş olan ürün çeşididir. Geniş yelpaze ağında kullanım alanına sahip su depoları farklı boy ve ebatlarda üretilmektedir. Hemen her alanda kullanabileceğiniz su depoları mevcut olup bunların üretimi de kullanım alanı baz alınarak gerçekleştirilmektedir. Tarım hayvancılık ulaşım kimyasal üretim fabrika ve daha pek çok alanda kullanılan su depoları pek çok firmanın ve kişilerin tercihi olmaktadır.

Su deposu, dalgıç pompa ve yeraltı boruları ve daha pek çok ürün olmak üzere hemen her alanda yapı malzemesine kolaylıkla ihtiyaç duyduğunuz anda Eskişehir Yıldırım Yapı sizlerin yanındadır. Tüm ürünlerimiz 1.kalite olup garantili bir şekilde müşteriye sunulmaktadır. Garanti kapsamından çıkan ürün ve tahribatlarda da firmamız teknik servisi yedi yirmi dört hizmet vermeye devam etmektedir.

Yeraltı Boruları Nedir? Ne İşe Yarar? Nerelerde Tercih Edilir?

Yeraltı boruları fazla basınçlı sular için Dizayn edilmiş ürünlerdir. Yeraltı boruları kesinlikle sızdırma yapmaz ve tahribata karşı da oldukça dirençlidir. Yer altında neme ve zemin çökmeleri gibi durumlarda oldukça dayanıklıdır. Yer altından sutaşıma ve aktarma gibi pek çok alanda bu ürünler tercih edilmektedir.

Kullanım alanları bu ürünlerde de geniştir ancak her alanda kullanımı tercih edilmeyecek şekilde üstün bir üretim eşiğine sahiptir. Eskişehir Yıldırım Yapı olarak kullanım alanlarınıza göre ürünlerinizi seçmenizde size yardımcı oluyor ve garantili üretimi olan ürünlerimizden en avantajlı şekilde faydalanmanızı sağlıyoruz.

Editör: TE Bilisim