Tatile giden ve otele gitmek için uçaktan indikten sonra ulaşım sorunu yaşamak istemeyenler Dalaman Havalimanı transfer hizmetini tercih ediyor. Bu hizmette firmalar sizi kapıda karşılıyor ve bavulunuzu son model araçlara yükledikten sonra daha önce belirttiğiniz adrese sizi bırakıyor. Pratik yöntemleriyle transfer hizmeti ulaşımda en konforlu seçenektir.

Modern Havalimanı Transfer Araç Filosu

Pratik özellikleriyle dikkat çeken transfer hizmetinde modern araçlar dikkat çekiyor. Lüks özellikleriyle ve konforlu özellikleriyle vip tarzı olan bu araçlar servet değerindedir. Kasko, vergi, sigorta, muayene ve sanayi bakım işlemleri şirket tarafından karşılanan transfer araçları uygun fiyat seçenekleriyle kiralanabiliyor. Dalaman Havalimanı Datça transfer filosunda birbirinden lüks ve konforlu araç seçenekleri yer alıyor.

Şoförlü Araba Kiralama İmkanı Sunuyor

Firmanın sunduğu şoförlü araç kiralama seçenekleri 'trafik stresinden uzak' bir şekilde yolculuk imkanı sunuyor. Ayrıca adres arama derdi de yok. Şehri tanımayan turistler için transfer hizmeti en iyi seçeneklerden biri haline geldi. Dalaman Havalimanı Marmaris transfer hizmetinde şehir turunun düzenlenmesi hizmet kalitesini artırmaya devam etmektedir.

Online Havalimanı Transfer Rezervasyon İmkanı

Firmaların sunduğu hizmetlerden biri de online çözümlerdir. Online rezervasyon işlemi ile uçağınızın indiği saate kolay bir şekilde transfer hizmeti randevusu gerçekleştirebilirsiniz. Online çözümler zaman kazandırmakla birlikte pratik çözüm sunuyor. Firmaların araç filosunu da firmaya ait sitede inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim