Trendyol influencer başvuru yapabilmeniz için sosyal medya hesabınızdaki takipçi sayınızın on binin üzerinde olması gerekiyor. Takipçi ve etkileşimlerin çizin organik olmayan yollarla edinilmesi ve tamamen organik olması şartı vardır. Her influencer kazancını fatura edebileceği bir şirket veya ajans ile çalışmalıdır. Ayrıca bu hesap aktif ürün satışı yapılan bir hesap olmamalıdır.

Trendyol influencer başvurusu yapmak için Trendyol tedarikçi başvuru adresine giderek tedarikçi başvuru formunu doldurup bu formu Trendyol'a iletmelisiniz. Formu gönderdikten sonra Trendyol yetkilileri başvurunuzu değerlendirmeye alır. Eğer Trendyol başvurunuzu kabul ederse sözleşme imzalamak üzere bir tanışma toplantısı düzenleniyor. Trendyol affilliate başvuru ve daha fazlası için Wixir sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Trendyol Linkinden Para Kazanma

Trendyol uygulaması üzerinden takip etmiş olduğunuz satıcı mağazalarını arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Paylaşmış olduğunuz linklerdeki satıcı mağazaları o linklerden gelen kişilerden toplamda 25 takipçi sayısına ulaştığında Trendyol cüzdan kuponu hediye ediyor. Trendyol affilliate başvuru sürecinde bilgileriniz ince aldıktan sonra olumlu değerlendirilmesi halinde 3 iş günü içerisinde size mail yoluyla dönüş yapılır.

İnfluencer Olmak

İnfluencer olmanın ilk yolu sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde paylaşım yapmaktır. Sosyal medya fenomenleri iyi oldukları ve sevdikleri alanları dair yapmış oldukları paylaşımları sürekli olarak devam ettirmelidirler. Bu alanlara ilgi duyan kişilere zaman içerisinde toplayarak belirli bir kitle kazanmaları gerekiyor. Trendyol üzerinden paylaşım yapabilmeniz için öncelikle bir Trendyol hesabınız olması gerekiyor. Eğer hesabınız yoksa Trendyol influencer başvuru yapmalısınız. Başvuru sırasında vermiş olduğunuz bilgiler içerisinde yer alan ad soyad IBAN bilgileri gibi bilgilerin eksiksiz ve kimlik bilgilerine uyumlu olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde onayınız gerçekleşse de ödemeniz yapılamaz.

İnfluencer Ajansı

Trendyol influencer ajansı ile anlaşma sağlayarak Trendyol'da iş imkanım bulmanız mümkündür. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte ve aynı zamanda sosyal medyanın da aktif bir şekilde kullanılması ile beraber influencer olmak son derece popüler bir hale gelmiştir. Gelişen teknoloji sosyal medyanın gücünü daha da artırmıştır. Bu da iş hayatında devrim niteliğinde değişikliklere sebebiyet vermiştir. Bu önemli değişimlerden biri de pazar sahasının artık sosyal medyaya kaymasıdır. İnfluencer mesleği de bunun en büyük göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. İnfluencer ajansı başvurusu yapacak olan kişiler Trendyol gibi ünlü markaların tanıtımını yapabilirler.

Sosyal medyada fenomen olabilir ya da takipçi sayınız fazla olabilir. Ancak bu tek başına yeterli değildir. Etki altında bırakmak ve etkilemek en influencerların en önemli özelliğidir. Aynı zamanda ürün pazarlaması yapacağınız için ikna edebilme kapasitemizin ve konuşmanızın da iyi olması önemlidir. Sizler de Trendyol gibi büyük bir mecra ile işbirliği yaparak daha fazla para kazanmak istiyorsanız Wixir sitesini ziyaret ederek bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim