VanHaber - Babacan, COVİD19'dan dolayı, fiziki katılım olmaksızın 'dijital' olarak gerçekleştirilen açılışı 81 ilden partililerle birlikte gerçekleştirdi. Babacan, ”Genel merkez binamız bu ülke için hayırlı hizmetler yapmaya vesile olsun” dedi. 

EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta konuşan Ali Babacan, son iki aydır teşkilatlanma çalışmalarına hızlı şekilde çalışan ekibine teşekkür etti. Babacan, ”Arkadaşlarımız büyük bir sorumluluk duygusu içinde uzun telefon konuşmaları, dijital ve yüzyüze görüşmeler sonucu il kurucu heyetlerini oluşturmak için çalıştılar. Başlattığımız harekete çok yoğun bir ilgi var. Binlence, onbinlerce, yüzbinlerce vatandaşımızla buluştuk. Bende varım diye katılan, birbirinden iyi birbirinden güzel insanlarla beraber olmak, desteğini yanımızda hissetmek gerçekten cesaretimizi, kararlılığımızı güçlendiriyor. Genel merkez binamız bu ülke için hayırlı hizmetler yapmaya vesile olsun” dedi.

YENİ BİR SİYASİ KÜLTÜR İNŞA EDİYORUZ

Babacan ortak akıl vurgusu yaptığı konuşmasında, “81 ilde 922 ilçede yepyeni bir teşkilat yapısını tuğla tuğla inşa ediyoruz. Yeni bir siyasi kültür inşa ediyoruz. Katılımcılık ve parti içi demokrasi kavramlarına bu çatı altında biz hayat veriyoruz. Bu çatının altında yeni  çalışma biçimi,yeni bir uslüp yeni bir liderlik tarzı oluşturuyoruz. Her kademede kadın ve erkeklerin beraber siyaset yaptığı bir örgütlenme yapısı hazırladık. Bütün kadınlara seslenmek istiyorum, siyaset sadece erkeklere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir. Tüm kadınları partimizde görev almaya davet ediyorum. Gençlerimiz geleceğe umutla ve güvenle baksın. Bundan sonra ayrıştırıcı siyaset kaybedecek. Özgürlükçü, katılımcı ve çoğulcu bir demokrasi hedefliyoruz. İnsanların iş bulabildiği refah bolluğun olduğu bir Türkiye istiyoruz. Ülkemizin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Güzel ülkemizin önü açıktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim