Üniversite sınavına hazırlanan bir çok öğrenci sınavı kazandıktan sonra bir üniversiteye yerleştiğinde artık sınavların bittiğini rahatlayacağını düşünmektedir. Oysaki maalesef öyle değildir. Her öğrenci vize final hatta gerekirse bütünleme  derslerinin  sınavını vermektedir. Bunun için düzenli bir çalışma yapmak gereklidir. Derslerinizi düzenli çalışıp notlarınızı düzenli bir şekilde aldığınız taktirde vize ve final haftalarında herhangi bir sıkıntı yaşamadan rahatlıkla bu sınavlardan geçer not alabilirsiniz.

Bunun için dönem içerisinde derslerde notları düzenli bir şekilde tutmak ve bu notları düzenli bir şekilde tekrar etmek gereklidir. Bu nedenle bunlara gayet özen göstermeniz gerekir ayrıca sınava yakın dönemde Sorumatix sitesi üzerinden yapılan soru-cevap çalışmalarına katılabilirsiniz. Sınav öncesi oldukça etkili çalışma yöntemlerinden biri olan soru cevap yöntemi ile sitede bir çok derse ait sorular ve cevapları vardır. Bu şekilde çalışarak sınav notlarınızı çok daha yükseltebilirsiniz.

Hangi Derslere Ait Sorular Bulunur?

Bu site üzerinden üniversite de işlenilen tüm derslere ait sınav soru ve cevapları bulunur. Halkla ilişkiler dersi sınav soruları bu hafta en çok çözülen sınav soruları arasındadır. Sitede diğer sınav konuları hakkında da birçok çözümlü soru bulabilirsiniz.  Yine pazarlama yönetimi dersi sınav soruları da siteye yüklenmiş ve birçok öğrenci bu sorulardan yararlanmıştır.

Tüm derslerde takıldığınız soruları sorabilirsiniz. Örneğin; iletişim bilgisi dersi sınav soruları İle ilgili çözemediğiniz soruları buradan paylaşıp cevap arayabilirsiniz. Sorumatix tüm sorularınızı cevaplayacaktır.

Editör: TE Bilisim