Gelişen sanayi toplumlarında hava kirliliği önemli bir problem teşkil etmektedir. Artan üretim kapasitesi ile birlikte atıklar çoğalmakta ve bunların yok edilmesi de ayrı bir problemdir. Tam bu anlamda fabrikaların ve büyük üretim tesislerinin bacaları ve havalandırma kanalları karşımıza çıkmaktadır.

Baca gazları olarak da bilinen gazlar üretim sonucu ortaya çıkan atık bir maddedir. Bu atık madde bacalar vasıtası ile atmosfere karışmaktadır. Atık gazlar bacalar vasıtası ile atmosfere karıştığı periyodik temizliği yapılmadığı taktir de tıkanabilmektedir. Bu sebeple bacaların temizliği de önemli bir rol oynamaktadır.  İzmir de kurulmuş olan Ören Baca İzmir baca temizlik denilince akla gelen firmaların başında gelmektedir.

Atık gazlar

İmalat sanayi başta olmak üzere, tekstil ve enerji santralleri gibi alanlarda bu sorun başlı başlına bir problem teşkil etmektedir. Atık gazlar yanma işlemi sonucu ortaya çıkmaktadırlar. Atık gaz bir bileşim olup büyük oranda Azot, oksijen ve karbondioksit gazı içermektedir. Üretimde meydana gelen atıklar bu kanallar vasıtası ile atmosferle buluşmaktadır. İzmir doğalgaz baca temizlik hizmeti vermekte olan Ören Baca sahip olduğu profesyonel ekibi ile temizlik işlemlerini en kaliteli bir şekilde gerçekleştirmektedir. Kurumsal firmaların yanı sıra hizmet verilen kişiler arasında bireysel konutlarda yer almaktadır. Bu konutlar için verilen hizmetler arasında İzmir kalorifer temizliği de yer almaktadır. Kaliteli hizmetin uygun fiyatlarla buluştuğu ortak nokta olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir.

Editör: TE Bilisim