Ak Parti Van il başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Cumhurbaşkanımıza hakaret etmek kimsenin haddi değil!"

AK Parti Van İl Teşkilatları, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile aynı programda bulunan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Van Adliyesi önünde bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve partililer, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduktan sonra basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını okuyan İl Başkanı Türkmenoğlu, ülkeye hizmetten başka derdi olmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmenin kimsenin haddi olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanlığı makamının bu milletin iradesini temsil ettiğini belirten Türkmenoğlu, şunları kaydetti: "Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, antidemokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz.

AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

Editör: TE Bilisim