Kültür Sokağı'nda bulunan ve salgından kaynaklı çalışamayan birçok esnaf iş yerini kapatırken, geçtiğimiz günlerde “kaçak çalıştırılıyor” iddiasıyla birkaç kafeye ceza yazıldı. Ceza yazılan kafelerden bir tanesinin kapısı ise “kırmızı mühür” ile geçici süre ile kapatıldı. Elektrik ve doğalgaz faturasından şikâyetçi olan esnaf, iş yerlerini açmadıklarına rağmen yüksek gelen faturalara tepki göstererek, faturaları nasıl ödeyeceklerinin derdine düştü.
Van'da esnaflar yüksek elektrik faturalarına tepkili
Koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle iş yerleri kapalı olan kafelere doğalgaz ve elektrik faturası iki kat daha fazla geldi. İşletmeciler yüksek gelen faturalara tepki gösterdi.

VanHaber - Koronavirüs (Covid-19) pandemi kısıtlamaları ve derinleşen ekonomik krizle birlikte devletten destek alması gereken kafelerin elektrik, doğalgaz ve su gibi faturaları iki kat daha fazla gelmeye devam ediyor. Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Kültür Sokağı'nda bulunan birçok kafe işletmecisine iki kat fazla elektrik, doğalgaz faturası yazıldı.
YORUM EKLE
YORUMLAR
1
ABD'de sular durulmuyor: Pence’den son dakika...
2
Van Deva: Kapıköy İvedi Şekilde Açılmalı
3
Edremit’in 40 yıllık altyapı sorunu çözülüyor
4
Korona Yasakları ne zaman kalkacak?
5
İki il beşik gibi sallandı
6
Van'da Sayaç Gerginliği Sürüyor: HDP heyetinden...
7
Van'da Savcılık Soruşturma Başlattı
8
Van'da Elektrik kesintilerine tepki: Eşim can...
9
Van'da Asırlık mezarlara defineciler zarar...
10
Sağlık Bakanlığı’ndan Van ve 80 ile genelge
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:47

GÜNEŞ
07:13

ÖĞLE
12:23

İKİNDİ
15:00

AKŞAM
17:23

YATSI
18:43
SIRADAKİ HABER
Bu akp ile mhp Türkiye nin baş belası oldu Allah aşkına bunlar ne zaman defolup gidecekler millet perişan oldu bunların yüzünden her gün zam üstüne zam