VanHaber - Gürpınar İlçesi Bejingir kaynağından kent merkezine gelen 2000'lik ve 1500'lük su isale hatlarının Çiçekli Mahallesi, Elmalı Mahallesi ile 1 Nolu su deposu sahasında yapılan yeni terfi merkezinin devreye alınması ve muhtelif arızalarının onarım çalışmaları nedeniyle o mahallelerde su kesintisi olacak. 

KESİNTİ OLACAK MAHALLELER

Edremit İlçesine bağlı Kiracılar TOKİ, Yeni TOKİ, Doğanlar, Akınlar, Ayazpınar, Elmalı, Mülk , Çiçekli , Kıyıcak , Dilkaya, Enginsu, Andaç, Dönemeç  Köklü, Köprüler, Selahattin Eyyubi,Süphan,  Kavurma , Memursen TOKİ, Şabaniye, Kurubaş, Eminpaşa Mahalleleri, İpekyolu İlçesine bağlı  Karşıyaka, Hacıbekir , Yeni Mahalle, Bostaniçi TOKİ, Kevenli TOKİ, Serhat, Şerefiye , Vali Mithat Bey , Seyyit Fehim Arvasi , Bostaniçi , Esenler , Sıkke TOKİ, Selimbey , Yalı , Alipaşa , Buzhane , Hatuniye , Halilağa , Cevdetpaşa , Cumhuriyet , Hafıziye, Bahçıvan Mahalleleri, Tuşba İlçesine bağlı Şemsibey , Organize Sanayi, Oto Sanayi, Altıntepe , Abdurrahman Gazi , İskele ,  Beyüzümü , İstasyon , Seyrantepe Düzyol ,Akköprü Mahalleleri ile, Gevaş İlçesine bağlı  Uğurveren , Atalan , Selimiye  ve Bahçelievler Mahallelerine 24 Mayıs Pazartesi günü sabaha karşı saat 03:00 ile 25 Mayıs Salı günü sabaha karşı saat 03:00 saatleri arasında suların verilemeyeceği kaydedildi.

Yapılacak çalışmanın hızlı ve programlı bir şekilde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alındığı ve arızaların bitirilmesiyle suların verileceği bildirildi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmaları gerekmektedir. Halkımıza arz olunur.

 

Editör: TE Bilisim