Van’da beş ismin adaylığı konuşulduğu seçimler için önümüzdeki günlerde farklı isimlerin de adaylık için, çalışmalara başlayabileceği konuşuluyor.

8 ay önce, Van Ticaret ve Sanayi Odası’na Başkan adayı olacağı işaretlerini veren iş insanı İzzet Çoban, hafta başında resmi olarak çalışmalara başlaması ve sahaya güçlü bir kadro ile çıkması dikkatlerden kaçmadı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı İzzet Çoban, Van Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar esnafını ziyaret ederek, Van TSO Başkan adayı olduğunu belirterek, görüş alışverişinde bulundu. 

Farklı kesimlerden büyük destek gören Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban’ın ekibinde İsmet Aslan, Özcan Bayram, Abidin Aslan, Şener Kaya, Ahmet Kaya, Selim Koç, Bahattin Ölgü, Savaş Katılmış, Naif Ertaş, İshak Sevimli, Zafer Alp, Nejdet Ağansoy, Çetin Demirhan, Fadıl Demirtaş, Cabbar Caniş, Yusuf İlter, Ahmet Malay, Yusuf Özkan, Ercan Güneş, Kaya Ortasaç gibi isimler yer alıyor.

Esnaflardan yoğun ilgi gören Başkan Adayı İzzet Çoban, kendisine gösterilen ilgiden dolayı esnafa teşekkür ederek, Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Necmettin Toprak ve yönetimine başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim