Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) üye sayısını artırmaya yönelik geçtiğimiz dönemde kampanya başlattı.

Tüm Türkiye'de başlatılan kampanya kapsamında birçok yeni üye yapan Ak Parti'nin bu kampanyası Van'da da devam ediyor. Ayrıca kampanyaya Aralık ayında en büyük ilgi gösteren 30 büyükşehir arasında da Van bulunuyor.

Ak Parti Van İl Başkanlığı ile Ak Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı tarafındna yapılan sosyal medya paylaşımı ile rakamlar paylaşıldı. Yapılan paylaşımlara göre; Aralık ayında Van 30 büyükşehir arasında en fazla üyenin yapıldığı şehir olurken, Van'ı Gaziantep ve Diyarbakır takip etti.

51 şehir arasında eb başarılı 3 il ise sırasıyla; Siirt, Sivas ve Ardahan oldu.

İşte sosyal medyadan yapılan paylaşımlar;

Ak Parti Van İl Başkanlığı resmi Twitter hesabından, "Gençlik Kolları Teşkilatımız, Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde Aralık ayında yapılan yeni genç üye çalışmasında 30 Büyükşehir içinde En Başarılı 3 İl arasında yine 1. olarak farkını konuşturdu" paylaşımı yapılırken Gençlik Kolları Başkanlığı'nın hesabında da şu paylaşıma yer verildi:

"Şampiyon AK GENÇLİK VAN. Ailemize katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyor, teşkilatımızı canı gönülden tebrik ediyoruz! Bu gurur hepimizin! Hep birlikte nice başarılara, nice dostluklara." Guncelvan

Editör: TE Bilisim