Van’da bir otelde 26 göçmen

İlk operasyon Van Merkez İpekyolu ilçesinde bir otele yapılan operasyonda 26 düzensiz göçmen yakalandı. Yine aynı gün bir eve yapılan operasyonda 43 göçmen yakalandı.

Olayla ilgili 4 kişiye göçmen kaçakçılığı suçundan işlem yapıldı

Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde bir otelde polis ve MİT’in ortaklaşa düzenlediği operasyonda 43 kaçak göçmen ve 5 organizatör yakalandı.

OTELDE 26 EVDE 43 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Van Emniyet Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinesinde Van merkez ilçelerinde 'Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti' yapan şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında; İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'nde tespit edilen bir otelde arama yapıldı. Yapılan aramada 26 düzensiz göçmen yakalandı.

Olayla ilgili 4 kişiye göçmen kaçakçılığı suçundan işlem yapıldı.

43 GÖÇMEN YAKALANDI

İkinci Operasyonda Van’da 43 düzensiz göçmen yakalandı

Van’ın İpekyolu ilçesinde polis ekipleri tarafından bir evde yaptıkları operasyonda 43 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili 1 şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğü ve MİT Başkanlığı koordinesinde Van ve ilçelerinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; İpekyolu ilçesi Selimbey Mahallesi'nde tespit edilen bir ikamete operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 43 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili 1 şüpheli, Göçmen Kaçakçılığı suçundan çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Editör: TE Bilisim