Atatürk Kültür Parkında Van Beşiktaşlılar Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde siyah-beyazlı taraftarlar çarşı van grubu ve dernek üyeleri bir araya geldi.

İftar programında konuşan Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Diyadin Behçet, “Derneğimizin 4. Yılını kutlamak üzere bir araya geldik, Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğini bu yılda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

ÖZALP – ÇALDIRAN’DA ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ GİYDİRDİK

Pandemi dolayısıyla uzun süre etkinliklerimize ara vermiştik, pandeminin bitimiyle tekrar taraftarlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 7-8 aylık görev sürecinde Çaldıran Özalp’ta yüzlerce çocuğumuzu giydirdik, Çarşıvan ve Beşiktaşlılar derneği olarak yine çok sayıda kişiye yardım kolilerimizi ulaştırdık.

Bizleri bir gün bile yalnız bırakmayan ve her daim desteğini arkamızda hissettiğimiz büyük Beşiktaş taraftarına, Vanspor taraftarları Gölkentli ve Kara Kobra taraftarlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

İftar programına Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Diyadin Behçet, eski başkan Gani Aslan, Genel Sekreter Servet Aktaş, Vanspor Gölkentli ve Kara Kobra taraftarları ve çok sayıda kişi katıldı.

Etkinlik Beşiktaşlıların Marşlar, meşale şovu ve havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim