İki Nisan caddesi Migros arkasında açılan iki katlı Doğa Pet Veteriner kliğini Van’da ilk köpek oteli ve bahçeli klinik cafe özelliği taşıyor.

Kliniğin Açılışına  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, Van Defterdarı Murtaza Kamar, Prof. Dr. Yakup Akgül, Prof. Dr. Süleyman Kozat, bazı kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Veteriner Hekim Ayşe Kendir, “Bizler İnanıyoruz ki bir ülkenin uygarlık düzeyinin en mühim kriterlerinden birimde hayvan sevgisine hassasiyetidir.

Bu ortak paydada buluşan insanımıza bilgi ve tecrübelerimizle katkı sunacak olmanın heyecanı içerisindeyiz

Hekim Hikmet sahibidir. Hekimliğim temel nosyonlarını iliklerimize işleyen değerli hocalarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Tüm evcil ve patili dostlarımızı eşit kapsam ve kalitede sağlık hizmeti verirken değerli hasta yakınlarımızı da Doğa Pet Kliniğin açık alan ve yeşil bahçesinde ağırlamaktan Şeref duyacağız” dedi.

Veteriner Mustafa Güzel ise, Van ve bölgede Doğa Pet Kliniği olarak kliniğimizde evcil dostlarınızın aşı, kısırlaştırma, iç hastalıkları, doğum ve jinekolojik problemleri ve onların sağlığı için ve ayrıca çiftlik hayvanlarınızın aşılama, doğum ve meme sağlığı, üreme problemleri, suni tohumlama, ultrasonografik muayene, cerrahi operasyonlar, sürü yönetimi ve danışmanlığı ile sizlere hizmet vermekteyiz. ” dedi.

Güzel, ayrıca hayvan severlerin tatile veya seyahate çıktığında gönül rahatlığıyla kedi ve köpeklerini bırakabilecekleri ‘Pet Oteli’ni açarak bölge halkının hizmetine sunduk Van’a hayırlı olsun.

Doğa pet klinik açılışı kurdele kesimi ve verilen kokteyl ile son buldu.











Editör: TE Bilisim