VanHaber - Muradiye Belediyesi'nde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün başına İlçe Halk eğitimi Merkezi Müdürü Bünyamin Polat getirildi.

Kayyımla yönetilen Muradiye Belediyesi'nin kimi belediye memurlarından oluşan kişilerle 2020 Kasım ayındaki belediye meclisi toplantısında "Oy birliğiyle" alınan kararda şu ifadelere yer verildi: "İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdür Bünyamin Polat'ın asli görevi uhdesinde kalmak kaydıyla, Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekilliği görevini yürütmek üzere vekaletten görevlendirilmesi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49'uncu maddesi gereğince Meclisin bilgisine sunulmuş olup, kabulüne..."

Toplantıda, ayrıca Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün yeni "görev, yetki ve sorumlukları ile çalışma usul ve esaslarında" da değişikliğe gidildiği öğrenildi.

HDP yönetimindeki Batman’ın Beşiri ilçesinin İkiköprü Belde Belediyesi ile Van’ın Özalp, Muradiye ve Başkale belediyelerine 7 Aralık 2019'da kayyım atanmıştı.

HAKKARİ'DE DE ERKEK GÖREVLENDİRİLMİŞTİ

Hakkari Belediyesi kayyımı da bir süre önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olan Ayhan Tunç'u Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nde görevlendirilmişti. 

Mezopotamya Ajans 

Editör: TE Bilisim