VANEKSPRES HABER 

Cumartesi günü Van yerel ve ulusal basın ile buluşan Vanspor yönetim kurulu başkanı Mehmet Avcı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Van Kadın Futbol takımı ile taraftarlarla bir araya geldi.

Bak Hele Bak Kahvaltı salonunda gerçekleşen kahvaltıya Vanspor yönetim kurulu başkanı Mehmet Avcı, Yönetim kurulu üyeleri Akın Dinçer, Yunus Emre Aykaç, Vanspor Karakobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Gölkentiler Taraftar Derneği Başkanı Nevzat Aslan, Taraftarları ve Van Emniyet Müdürlüğü Spor Büro ekipleri katıldı.

TARAFTARLARA LOKAL MÜJDESİ

Taraftarlara Lokal müjdesini yenileyen Vanspor Başkanı Mehmet Avcı, katılımlarından dolayı teşekkür edip, taraftar grup temsilcilerine günün anısına atkı ve polar hediye etti.

Grup Kara Kobralar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Bizleri, taraftarları kahvaltıda ağırlayıp, atkı ve polar dağıtan Kulüp başkanımız Sayın Mehmet Avcı ve Yönetim Üyelerine Teşekkür Ediyoruz dedi. 

BAŞKAN AVCI'DAN VANSPOR KADIN FUTBOL TAKIMI'NA ZİYARET!

Vanspor FK Başkanı, Mehmet Avcı kadın futbol takımını ziyaret etti.

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Avcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vanspor'un kadın futbol takımını ziyaret etti. Takımın antremanını izleyen Avcı, kadın futbolculara başarılar diledi.



Editör: TE Bilisim