VanHaber - Misli.com 2. Lig’de 38. ve son hafta maçları yapıldı. Manisa’nın şampiyon olduğu Beyaz Grup’ta Hacettepe, Sancaktepe ve Gümüşhanespor küme düştü. Eyüpspor’un sezonu şampiyon tamamladığı Kırmızı Grup’ta ise Kardemir Karabükspor, Mamak ve Tetiş Yapı Elazığspor lige veda etti.

Beyaz Grup’ta Hekimoğlu Trabzon, Kocaelispor, Ankara Demirspor ve Anagold24 Erzincanspor, Kırmızı Grup’ta da Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor ve Silahtaroğlu Vanspor TFF 1. Lig’e yükselmek için play-off oynayacak.

Misli.com 2. Lig’de 38. ve son hafta maçları yapıldı.

VANSPOR’UN RAKİBİ SAKARYASPOR

Son hafta karşılaşmalarının oynanmasıyla birlikte play-off mücadelerinin hangi takımlar arasında olacağı da belli oldu. Buna göre ligi 5. bitiren Vanspor, play-off ilk maçında 2. sırada bulunan Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Lig 3.’sü Kırşehirspor’un rakibi 4. Sıradaki Kırklarelispor.

PLAY-OFF MAÇLARI VE TARİHLERİ

12 Mayıs Çarşamba

Vanspor - Sakaryaspor

Kırklarelispor – Kırşehirspor

16 Mayıs Pazar

Sakaryaspor – Vanspor

Kırşehirspor – Kırklarelispor

YARI FİNAL 20 MAYIS’TA

Karşılaşmaların kazananları 20 Mayıs’ta yarı final mücadelesi verecek. Yarı finalde kazanarak finale çıkan takım ise Beyaz Grup’un finalisti ile 28 Mayıs Cuma günü 1. Lig’e çıkmak için kozlarını paylaşacak.

Takımlar karşılaşmaların tek bir ilde oynanması yönünde TFF’ye çağrıda bulunurken, şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.

Editör: TE Bilisim