Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nün iştiraklerinden olan Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketine alınacak olan Mevsimlik(5 ay)  geçici 80 Genel Beden İşçisi alımı için İŞ-KUR üzerinden ilana çıkıldı. 26.05.2021– 03.06.2021 tarihleri arasında kariyer.van.bel.tr adresi üzerinden alınan başvurular ilanda belirtilen kriterler çerçevesinde komisyon tarafından incelenerek değerlendirildi. Bu çerçevede başvuru yapan 2728 kişinin başvuruları kariyer.van.bel.tr adresine ulaşmıştır. Yapılan başvurulardan 1115 tanesi başvuru şartlarından en az birini sağlayamaması nedeni ile kabul edilmedi. 1613 kişinin ise başvuruları istenilen kriterleri taşıması ve buna ilişkin evrak ve belgeleri eksiksiz olarak göndermeleri nedenleri ile kabul edilmiştir.

Van 1. Noter tarafından 09 Haziran 2021 tarihinde basın ve komisyon huzurunda şeffaflık ilkeleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen kurada ismi çıkanlar tek tek okundu.

Buna göre 80 mevsimlik (5 ay) Genel Beden İşçi personel alımı için yapılan başvurular sonucu noter kurasında ismi çıkan ve işbaşı yapmaya hak kazanan adayların isim listelerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Halkımıza saygılarımızla arz olunur.

Listeler İçin TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim