Bireysel ya da işletme olarak yapılan hayvancılık hizmetlerinde oldukça fazla iş oluyor. Hayvanların takibi, bakımı, sütlerinin takibi, yem stoku gibi birçok detay bulunuyor. Bunların her biriyle uğraşmak ev koordine etmek de oldukça önemseniyor. Tüm bunlar da bir günün hemen hepsini kapsayabiliyor. İnsanlar bu konularda farklı avantajların arayışı içerisine giriyorlar. Tam bu noktada da devreye e-ciftlik.com giriyor. e-ciftlik.com sizleri yeni nesil hayvancılık sistemleriyle tanıştırıyor. Sürü yönetiminde dönem atlatacak bir olanaktan faydalanma şansı da elde etmeniz mümkün olabiliyor.

Sürü yönetimi yazılımları içerisinde çoğu hayvan çeşidine hizmet verilebiliyor. Küçükbaş, büyükbaş hayvanlar, arılar gibi birçok çeşit bulunduruluyor. Hepsinin yönetimi ile ilgili de sizlere büyük bir konfor sağlanıyor. Sürü yönetimi mobil ile beraber, online sürü yönetim desteği alabiliyorsunuz. Bilgisayarınızda ve akıllı cihazlarınızda veri kaydı yapabilme fırsatı veriliyor. Hayvanlarınızın ne durumda olduğunu da kontrol etme ihtiyacınız kalmıyor. Sistem sizin yerinize gerekli tüm takipleri yapıyor. Yetiştiriciliğin bilişim desteğini en iyi şekilde alma fırsatınız da olabiliyor.

e-ciftlik.com Yeni Nesil Olanaklarla Bir Araya Getiriyor

Ücretsiz hayvancılık yönetimi içerisinde de birçok fark yaratılıyor. Hayvanlarınızın sayısı, hastalık durumları, gebelik halleri gibi birçok seçenek inceleniyor. Bu detaylar içerisinde de aylık raporlama olanaklarından faydalanabiliyorsunuz. Hayvanlarınızın düzenini sağlamanızın yanı sıra maliyet detaylarına ve gelirlerinize de ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede hayvancılık çok daha kolay bir hal alıyor.

Editör: TE Bilisim