Della Miles "Batman'ın tarihi dokusu ve kültürel atmosferi karşısında etkilenmemek elde değil. Gündüz küçük bir şehir turu ve alışveriş yaptım. İnsanlar öylesine sıcak kanlı ve misafirperver ki; kendimi adeta evimde hissettim diyebilirim." sözleriyle kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri selamladı.

Batmanlılara unutulmayacak bir gece yaşatan başarılı sanatçı, ''Bu ülkeyi, bu toprakları, bu toprakların insanlarını ve ezgilerini çok seviyorum. Gözlerinizdeki samimiyet ve sevgi beni her gün biraz daha yaklaştırıyor sizlere. Yavaş yavaş sizlerden biri oluyorum ve bu benim için son derece güzel bir duygu.'' diyerek etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı kopardı. 

Konser sonrasında kuliste kendisi ile fotoğraf çektirmeyen hiç kimseyi geri çevirmeyen Miles, sempatik tavırları ve sıcak kanlı tutumuyla bir kez daha herkesin gönlünü çalmayı başardı.

Della Miles, konserinin finalinde Batman Belediye Başkanlığı Kültür Dairesi Müdürü Eldar İbarahimoğlu tarafından çiçek ve plaket ile ödüllendirildi.

Hasankeyf'e Hayran Kaldı

Bir sonraki gün çiğ köfte ve kebap keyfi yaptıktan sonra Batman'ın simgesi Hasankeyf'i de ziyaret eden ve yöre halkıyla kucaklaşan Della Miles, tarihi dokuda bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken, Hasankeyf'i baştan sona yaya olarak dolaşıp kendisine eşlik eden yetkililerden bilgiler alarak sık sık hayranlığını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim