Karayolları bahçesinde düzenlenen 'Bütün Kızlar Toplandık' Kadın Matinesinde kadınlar gece geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde dans yapıp halay çekerek doyasıya eğlendi.

Kadınlar, ikramların yapıldığı etkinlikte sahne alan ses sanatçıları Ersin Baran ve Necati Aşan’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde halay çekip misket oynadı. 

Hakkari Katersis Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Firdevs Sağlam, Hakkari’de ilk defa kadınlar matinesi gerçekleştirdiklerini belirterek, buradaki amaçlarının sosyal ve sanatsal bir alan yaratmak olduğunu söyledi.

Sağlam, Bu etkinlikte bize katkı sunan Hakkari Valiliği, belediye, Ölmez Madencilik, Kaya Plaza iş merkezine teşekkür etti.

Hakkari Katersis Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı Gülçin Kaya’da Hakkari’de bir ilk olan kadınlar matinesi etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Bu etkinlik aracılığı ile kadınları rutin hayatlarının dışına çekmek istedik. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Katersis Derneği Sekreteri Melike Duran da kadınların pandemi sürecinde evde kaldıklarını belirterek, kadınlara bir altenatif sumaya çalıştıklarını söyledi ve katılanlara teşekkür etti.  Hakkariobjektif

Editör: TE Bilisim