Rap dünyası günümüzde oldukça popüler isimlerden oluşmaktadır. Müziğin farklı bir tınısıyla insanları kendinden geçirmektedir. Anlamlı sözler ve ritimleriyle de birçok kişinin beğenerek dinlediği bir kategoridir. Bu işi başarıyla gerçekleştirenlerden biri de Şahsi Rap olarak karşımıza çıkar. Asıl adıyla Can Durunesil, 1989 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Müzik sektörüne rap ile giriş yaparak başarıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda birçok dinleyici kitlesine de sahiptir.

Türkçe Rap günümüzde binlerce kişinin hayranlıkla dinlediği müzik türlerinden biri olarak bizleri karşılar. Özellikle de bu alanda emek vermiş kişilerin başında Şahsi gelmektedir. Sıkı bir dinleyici kitlesine sahip olan Şahsi single ve albümleriyle sevenlerini memnun etmektedir.

Şahsi Rap Albümleri

Rap müzikle oldukça uzun süredir uğraşan Şahsi, bu alanda kendini geliştirmeyi başarmıştır. Rap dinleyen büyük bir kitleyi kendine çekerek birçok albüm de çıkarmıştır. Şahsi’nin tüm albümlerini görüntülemek için sahsirap.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Böylece hem single hem de albümlerini görüntüleyebilir, konserlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Şahsi’nin iletişim adreslerini de öğrenmeniz mümkündür.

Aşağıda sizlere maddeler halinde Şahsi’nin şimdiye kadar çıkarmış olduğu tüm Türkçe rap müzik albümlerini sizlere sıraladık. Belirttiğimiz albümlerdeki parçaların hepsi online web adresinde yer almaktadır.

  • Melal E.P.
  • Melankolik Bahçe E.P.
  • Şahsına Münhasır
  • Seyyah

Her biri birbirinden güzel parçalarıyla Şahsi rap müzik alanındaki başarısını dinleyicilerine kanıtlamaktadır. Siz de Şahsi’nin tüm parçaları için web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim